Комбиниране на тапети в интериора: 60 ​​идеи (снимка)

Изборът на стенни покрития винаги е бил трудна задача. Тапетът помага напълно да въплъти желания стил в дизайна или да се превърне в хармоничен фон за красива композиция. Комбинирането на тапети в интериора е комбинация от различни шарки, цветове, текстури. Експерти от цял ​​свят използват такъв оригинален подход не само поради естетическия му вид, но… Continue reading Комбиниране на тапети в интериора: 60 ​​идеи (снимка)

Published
Categorized as Идеи

Стъклена масичка за кафе (75 снимки)

Дори малка масичка за кафе може да бъде чудесна функционална мебел. Дарен с високи декоративни качества, той ще действа и като оригинален акцент, който адекватно ще допълни цялостната концепция за стила на стаята. Ето как можете да опишете стъклена масичка за кафе, която никога няма да остане незабелязана. Той има голямо разнообразие от модели, за… Continue reading Стъклена масичка за кафе (75 снимки)

Published
Categorized as Идеи

Стъклени интериорни врати (65+ снимки)

Интериорните врати от стъкло са сравнително ново явление, но те вече са се утвърдили положително. Малко хора знаят, но първите прототипи на такива дизайни са измислени и успешно използвани от французите още през 17 век. Разбира се, те не отговаряха на високите естетически и здрави характеристики на съвременните модели, но все пак бяха широко разпространени.… Continue reading Стъклени интериорни врати (65+ снимки)

Published
Categorized as Идеи

Люляков цвят в интериора (90 снимки)

Цветовата схема на интериора превежда вътрешния свят на неговия собственик. Изборът на люлякови нюанси за декорация характеризира изисканите творчески натури, много от които са в състояние да черпят вдъхновение и сила от този въздушен цвят. Характеристики на цвета и влияние върху психиката Люлякът е избелен лилав цвят. Подобно на много други, той има разнообразие от… Continue reading Люляков цвят в интериора (90 снимки)

Published
Categorized as Идеи

Направи си сам клетки за зайци (70 снимки)

Наличието на добре оборудван заек е едно от най -важните условия за отглеждане на тези пухкави гризачи. Както домашните, така и декоративните породи се нуждаят от отделно пространство – това ви позволява да осигурите необходимите грижи и да предпазите домашните любимци от възможни неприятности. С наличието на материали и минимални умения за боравене с инструменти,… Continue reading Направи си сам клетки за зайци (70 снимки)

Published
Categorized as Идеи

9 идеи за декорация на стени „Направи си сам“

Процесът на декорация е последният етап от интериорната декорация. След свършената работа декорирането е невероятно приятно. Създаването на красива обстановка сама по себе си носи специално удовлетворение. Ако имате свободно време и искате да внедрите оригинален дизайн, тогава не се колебайте да се захванете с творчество. Подготвили сме за вас селекция от модерни идеи за… Continue reading 9 идеи за декорация на стени „Направи си сам“

Published
Categorized as Идеи

Стил на изтъркан шик в интериора: 110 идеи за снимки

Дрехи, аксесоари или декор в стил shabby chic се чуват днес, но първоначално тази тенденция възниква в областта на интериорния дизайн. Стаята, която съчетава елементи на ретро, ​​винтидж, както и Прованс, изглежда малко шокиращо, но винаги интересно. Поради замъглените граници, не е лесно да се създаде изтъркан шик стил в интериора, както и да се… Continue reading Стил на изтъркан шик в интериора: 110 идеи за снимки

Published
Categorized as Идеи

Хартиена роза „направи си сам“: 90 идеи за снимки

Хартиените рози са невероятна и необичайна декорация, която може да се използва като интериорна украса или оригинален подарък. Използвайки много прости техники, можете да ги направите сами. Хартиените рози ще изпълнят дома ви с нежна топлина и уют, а всяка от тях ще бъде възнаградена с любовта на автора. Букет от такива рози, пълни със… Continue reading Хартиена роза „направи си сам“: 90 идеи за снимки

Published
Categorized as Идеи

Козирка „направи си сам“ над верандата (80 снимки)

Сенник над зоната на верандата не само ще ви предпази от лошо време, но и ще предостави друга възможност да подчертаете стила на екстериора. Как да не сбъркате с избора, да изберете висококачествен навес, който е в хармония с външното покритие на сградата – по -нататък в нашата статия. Защо имате нужда от балдахин над… Continue reading Козирка „направи си сам“ над верандата (80 снимки)

Published
Categorized as Идеи

Направи си сам тандир: 60 снимки и идеи

Напоследък на частни парцели често можете да намерите ориенталски фурни с екзотично име – тандир. Те са чудесни за готвене на открито и със сигурност ще впечатлят вашите гости. Това, което е особено приятно – такова устройство може да се направи на ръка. Как? Нека разгледаме по -отблизо този въпрос.! Как работи тандурът За да… Continue reading Направи си сам тандир: 60 снимки и идеи

Published
Categorized as Идеи