Умивалници Villeroy & Boch (60+ снимки): преглед на дизайнерските модели, цени и съвети за избор

Висококачествен водопровод от немски производител

Висококачествен водопровод от немски производител

Един от най -използваните водопроводни артикули е мивката и трябва да се обърне специално внимание на нейния избор. За да служи дълго време, трябва да е със същото качество, но и да има подходящ формат. Вилерой & Boch предлага широка гама от керамика, които се различават по форма, цвят и начин на монтаж. Тези мивки ще се превърнат в истинска декорация на вашата баня.!

Красив бял и розов умивалник

Елегантен умивалник в бяло и розово

Стилна и удобна баня с черни мебели и тела

Стилна удобна баня с черни мебели и тела

Метод на инсталиране

Вилерой & Boch произвежда няколко вида умивалници, които имат различни методи за монтаж. Всички те са еднакво функционални, изработени от устойчива керамика, но се различават по външен вид, начин на монтаж и други показатели..

Инсталация Описание Модели на проектиране
Вградени умивалници Хармонично комбиниран с всеки формат; ви позволява да създадете допълнително място за съхранение на ежедневни хигиенни предмети. Гледам
Под плота Въздушен и лек дизайн. За малки бани. Гледам
С мебели В комплект с бордюр, върху който да се постави. Холистичен и елегантен дизайн. Гледам
На плота Вграден в горната част на шкафа, създавайки повече пространство за предмети за лична хигиена. Гледам
Полу-вдлъбнато Перфектен за плитки стълбове. Гледам
Двойна Семеен вариант – предоставя възможност на няколко членове на семейството да предприемат сутрешни процедури наведнъж. Гледам
Компактен Проектиран за оборудване на баня дори с най -компактните кадри. Гледам
Класически стелажи Инсталиран до стената. За класически интериор. Гледам

Мивка за плот

Мивка за плот

Класическа баня с подходящи тела

Класическа баня с подходящи тела

Тази опция е подходяща дори за най -малката баня

Тази опция е подходяща дори за най -малката баня

Интериор в стил Арт Нуво

Интериор в стил Арт Нуво

Разлики във формата

Богат асортимент ви позволява да изберете желаната от вас форма и да създадете индивидуален интериор. Когато купувате, си струва да започнете от дизайна и площта на стаята..

На бележка! Вилерой & Boch предлага компактни умивалници от 40 см, които са идеални за малка баня. Те могат да се използват за оборудване на отделна баня..

Ако пространството позволява използването на големи мивки, тогава популярните модели от 60 см са идеални. Плотовете с две купи също са в голямо търсене. Те ще се харесат на семейства с малки деца, които се нуждаят от чести водни процедури. В този случай един умивалник може да бъде разпределен за измиване, докато другият ще се използва от останалата част от семейството..

Удобна баня за двойка

Удобна баня за двойка

Тесната ъглова форма е подходяща за съвременни решения

Тесната ъглова форма е подходяща за съвременни решения

Овалният умивалник е много често срещан

Овалният умивалник е много често срещан

Формата може да бъде избрана по ваша преценка. Представяме на вашето внимание три вида:

  1. Ъгъл ще бъде отлично решение за стаи от всякакъв размер. Независимо от размера си, те изглеждат компактни, но имат строг, елегантен вид. Подходящ както за класически, така и за градски стил.
  2. овал мивките, като правило, предпочитат романтични натури, които искат да допълнят създадения дизайн с усещане за лекота и простор.
  3. Кръгъл черупките са външно естетични. Те започнаха да се използват не толкова отдавна, така че са най -подходящи за модерен стил..

Съвет! Ако не можете да направите избор сами, можете да потърсите съвет от специалист. Той ще ви помогне да изберете формата и размерите за конкретен апартамент..

ВиК с модел за баня в селски стил

ВиК с модел за баня в селски стил

Ярък, необичаен интериор за баня

Ярък интериор на банята

Дълбока кръгла мивка

Дълбока кръгла мивка

Предимства

Продукти на Villeroy & Бох е популярен повече от два века. Това се дължи на техния богат опит и използването на съвременни технологии при производството на керамични изделия. Компанията е световно известна, потвърдена от сертификати за качество в много страни.

Керамиката на компанията има следните предимства:

  1. материалът за производство на водопроводно оборудване е широко разпространен и популярен в продължение на няколко века;
  2. продуктите са безопасни, тъй като използват екологично чисти суровини, които не отделят вредни вещества;
  3. здравината на санитарния фаянс на тази марка се осигурява от използването на доказани суровини, обработени по съвременни методи;
  4. хигиенната безопасност допринася за лекотата на грижи;
  5. всички продукти са покрити със специална глазура, която осигурява трайност и устойчивост на температурни промени, което е много полезно, тъй като за хигиенни процедури е необходима вода с различна температура;
  6. марката водопровод е устойчива на различни химикали, например козметични и хигиенни продукти, както и почистващи продукти;
  7. разнообразие от цветове.

Това не е целият списък с предимствата на продуктите на Villeroy. & Бох.

17

Подчертайте индивидуалността

Правилната комбинация от нюанси ще помогне да направите банята по -привлекателна, което може да се постигне не само чрез довършителни материали. Както знаете, стандартният цвят на водопровода е бял. Тя може да бъде снежнобяла или близо до слонова кост – в зависимост от вкусовете и нуждите на купувача.

Наред с тези популярни нюанси, са представени и други цветове. Например, те подчертават естествените цветове, които създават усещане за хармония, особено в комбинация с облицовки от естествено дърво или мебели. Те включват дървен материал и пергам.

Съвет! Тъмните цветове, като черно или еспресо, ще добавят благородство и елегантност към интериора. Те са чудесни за модерна баня. Декоративните цветове правят моделите по -живи, което най -често се радва на млади хора и деца..

Дървен плот в банята изглежда модерен и стилен

Дървен плот в банята изглежда модерен и стилен

Този водопровод ще изглежда добре в интериора в стила на Прованс.

Водопровод в интериора в стил Прованс

Модерен интериор за баня

Модерен интериор за баня

Необичайна форма на умивалник от известен производител

Необичайна форма на умивалник от известен производител

Съвет! Сянката трябва да бъде избрана в съответствие с интериора и стила на стаята. Необходимо е да изберете хармонични мебели и аксесоари. За бели или черни тонове водопроводните елементи с позлатено покритие са идеални. За други, обикновеното сиво или сребро ще работи..

Когато създавате проект за млади хора, можете да използвате аксесоари с различни цветове. Например, това могат да бъдат чинии за сапун, дозатори, рафтове, огледални облицовки, куки и др..

Когато избирате купа за умивалник, си струва да обърнете внимание не само на външните му данни, но и на други параметри, основният от които е дълбочината. Моделите със същата дължина, ширина или диаметър могат да се различават по този показател. За да създадете по -хармоничен интериор, можете да използвате керамични продукти от един производител. В този случай купувачът ще бъде уверен не само в естетиката, но и в качеството на продуктите..

17

Thanks! You've already liked this