Спални “Lazurit”: преглед на актуалните колекции от спални комплекти

Красив шкаф от естествено дърво

Елегантен шкаф от естествено дърво

Учените са изчислили, че всеки от нас прекарва около една трета от живота си в сън. Ето защо е важно това време да е възможно най -удобно! За да направите това, се препоръчва внимателно да изберете спален комплект, като обърнете внимание не само на качествените характеристики, но и на декора. Слушалки “Lazurit” са се доказали по най -добрия начин на вътрешния пазар.

Серия мебели

Мебелната серия “Марта” ще помогне да се подчертае стилът на модернизма

На бележка! Lazurit се счита за най -голямата мебелна компания в Русия. Слушалките от неговото производство се отличават не само с високо качество и напреднали технологии, но и с уникален външен вид..

Характерни особености на спалните Lazurit

Спалните на тази марка се различават от конкурентите в следните предимства:

 • Комбинация от естествени материали и модерен дизайн. Много руски компании грешат с остарял асортимент от модели. Слушалките Lazurit се различават от тях по изключителния си дизайн, напомнящ европейския стил. При производството се използват естествени материали бамбук и ратан.
 • Богат избор – от класически решения до съвременни технологии. Компанията произвежда мебели с различен външен вид, така че всеки ще намери приемлив вариант за себе си..

Колекция Ilona с модерен дизайн

Колекция Ilona с модерен дизайн

Дизайн на просторна спалня в скандинавски стил

Дизайн на просторна спалня в скандинавски стил

 • Прогресивни производствени технологии. Компанията вижда целта си в производството на мебели от трайни материали. В този случай се използват най -качествените фитинги..
 • Безплатно посещение на специалист във вашия дом за изработване на проект за подреждане на мебели.
 • Наличност на продукти в цялата страна.
 • Модерна цветова палитра: дъб (избелен, тъмен, беладжо или млечен), орех (сиена, светъл, клифтон, артемида), кедров шоколад.
 • Модулен сериен принцип, който позволява голям брой вариации.

Съвет! Не забравяйте за банкети и огледала, които не са задължителни компоненти на стаята, но ще подчертаят нейната индивидуалност..

 • Изберете легло с почти всякакъв размер: от 1,4 до 1,8 метра широк със стандартна дължина 2 метра.

четиринадесет

Удобството при използване на уебсайта трябва да се отбележи отделно. Той запознава клиентите подробно с характеристиките на всяка серия..

Съдейки по прегледите, за обективност прегледът трябва да посочи и някои недостатъци:

 1. Ценови диапазон над средния.
 2. Използването на ПДЧ и ламинирано ПДЧ (обаче много фабрики са виновни за това).

Колекции

Мебелите “Lazurit” са близки по дизайн до съвременния европейски стил. Марката предлага съвременни решения в следните стилове:

Име на колекция стил
Скандинавски Виола, Илона
Еклектичен Галатея, Сиена
Неокласически Марта
Барок Мишел, Маргарет
Таванско помещение Орнета

четиринадесет

Важно! В същото време поредицата няма ясно изразени характеристики, които биха позволили сто процента да ги приписват на една или друга посока на дизайнерска мисъл. Това прави слушалките изискани, леки и претрупани..

Например меката табла на леглото “Мишел” ни препраща към френски филми от 60 -те години на ХХ век. А „Маргарет“ само напомня за „скромния чар на буржоазията“.

Класическите линии на Bellagio са в чист средиземноморски стил. Грациозните шарки на “Галатея” намекват за барока, но също така ще бъдат подходящи в скандинавска стая. Благодарение на това спалните “Lazurit” ще отговарят на всеки интериор.

Мебели

Мебелите Bellagio са елегантни

колекция

Колекция Мишел

Купувачите могат да изберат следните варианти на довършителни работи:

 1. Ратан.
 2. Бамбук.
 3. Блясък.
 4. Акрил с гланц.

Важно! Има възможност да откажете завършването.

 • Усеща се, че колекцията е вдъхновена от бриза на италианското крайбрежие и яркото слънце на Тоскана. Оттук и поетичните имена, които ни препращат към италианския Долче Вита: „Сиена“, „Беладжио“, „Орнета“, „Виола“.

четиринадесет

Съвет! Модулният принцип на повечето серии ви позволява да организирате вътрешното пространство на стаята според текущите нужди на клиента. Това също ще даде възможност лесно да се актуализира интериора чрез подмяна на фасадите или чрез закупуване на нов артикул от поредицата..

Благодарение на широката гама от аксесоари, можете да намерите индивидуално решение. Голямо разнообразие от скринове, нощни шкафчета, рафтове, шкафове, стелажи, маси и системи за съхранение ще ви позволи да намерите подходящ вариант по размер, дизайн и предназначение..

За да се ориентирате по -добре в асортимента, разгледайте таблицата:

Име на колекцията Ценови диапазон Примери за цветова палитра Примери за завършване
Галатея От 64 162 р. Ядка от артемида Ратан, бамбук или без тапицерия
Беладжио ОТО 76 050 RUR. Дъб Беладжио Бамбук, без довършителни материали
Орнета От 62 803 руб. Млечен дъб или бамбук Също
Илона От 85 527 руб. Дъб, светло кехлибарен Също
Магна От 45 838 рубли. Млечен дъб Също
Елинор От 14 755 руб. Дъб или гланц бял Лъскав или бамбук, без завършване

Серия

Серията Magna изглежда луксозно

Някои легла са оборудвани с повдигащ механизъм

Някои легла са оборудвани с повдигащ механизъм

Съвет! Лесно е да се объркате в такъв асортимент. Ето защо, преди да се отправите към магазина, решете предварително за необходимия стил, бюджет, компоненти и също така проверете различните идеи на уебсайта..

На уебсайта на компанията ще намерите както стари колекции, тествани във времето, така и нови артикули. От последните отбелязваме „Елеонора“. Серията се отличава с лаконичното си изпълнение и снежнобял цвят, което ви позволява визуално да увеличите пространството. Затова мебелите са подходящи за малки модерни стаи..

На бележка! “Галатея” е особено популярна. Купувачите се заселиха върху него благодарение на оригиналния дизайн, дълбоки просторни гардероби, красиво обзавеждане и надеждни механизми..

Галатея е много популярна поради своята оригиналност.

Поради своята оригиналност, Галатея е много популярна

Ценова политика

Слушалките се отличават с гъвкава ценова политика – от 7 до 85 хиляди рубли. Цената зависи от модела, оборудването, дръжките, вратите и т.н..

четиринадесет

Съвет! Кампании за отстъпки често се провеждат в магазините и ако следвате рекламите, можете да си купите спални на много атрактивни условия. Например сега отстъпката за всички корпусни мебели е 35%.

Не е изненадващо да се объркате в асортимента на “Lazurit”. Но съдейки по многобройните прегледи, компетентните консултанти и отличният уебсайт правят много по -лесно вземането на правилното решение. А широкото присъствие на марката в руските градове прави покупката на мебели още по -достъпна..

Thanks! You've already liked this