Как да направим масата за Нова година 2019 наистина празнична и бюджетна? 135+ (Снимка) красива сервира на маса със собствените си ръце (+ Отзиви)

Как да направите маса за Нова година 2019 наистина празнична и бюджетна-

Според източния хороскоп Новата 2019 г. ще се проведе под егидата на Жълтата земна свиня. Това ще донесе стабилност във всички области на човешкия живот. Прасето уважава семейните ценности, обича да се храни добре и да се забавлява много. За да може едно животно да стане съюзник през цялата година, трябва да го успокоите. Как да украсите? Какво да готвя? Какво да срещнем? Отговори на най -належащите въпроси по -късно в статията.

 Съдържанието на тази статия:

Как да подготвите дома си за празника?

Глиганът е любител на семейното огнище и приятелските големи компании. Следователно е възможно да отпразнувате пристигането на Нова година 2019, както със семейството си, така и на шумно парти с приятели. Основното нещо е да отпразнувате празника със забавление.

Красива сервиране на маса

Красива сервиране на маса

Прасето обича лукса, както и естествените материали. Ето защо, за да украсите дома си, трябва да вземете новогодишните декорации от всички видове естествени елементи.. Те включват:

 • дърво;
 • глина;
 • стъклена чаша;
 • подобни артикули.

Червеното винаги е в тенденция

Червеното винаги е в тенденция

Астролозите съветват да се използват букети от свежи цветя като новогодишна украса. Те ще изглеждат оригинални на празника..

Естествените материали също трябва да присъстват на главния гост на празника – коледното дърво. Можете да окачите на клона на растението:

 • шушулки канела;
 • дървени играчки;
 • неравности;
 • офика групи;
 • сушени портокали.

Канелата и портокалите изглеждат страхотно на дървото

Канелата и портокалите изглеждат страхотно на дървото

Свинята ще хареса, ако любимата му храна се използва като декорация:

 • жълъди;
 • кестени;
 • боб.

За да допълните празничната композиция, можете да подредите декоративни свещи, завързани със златна панделка сред лакомствата..

Жълъдите и кестените работят добре тази година.

Жълъдите и кестените работят добре тази година.

Ще ви бъде интересно: ОБЗОР: Колко интересно, стилно и оригинално е да украсите стая за Нова година 2019 със собствените си ръце (230 + снимки): Невероятно красиви интериорни неща във всеки дом

Какво трябва да има на масата?

Свинята е известен любител на вкусната храна. Следователно масата трябва да привлече с изобилието си. Тук трябва да присъстват различни месни ястия..

Като гарнитура можете да използвате различни бобови растения. Те включват:

 • леща за готвене;
 • соя;
 • грах.

Не забравяйте за граха и лещата на масата

Не забравяйте за граха и лещата на масата

Зеленчуците, както и плодовете, е по -добре да изберете жълти нюанси. В края на краищата 2019 е времето на Жълтата земна свиня. Астролозите също препоръчват да се използват зелени, за да се успокои животното като декорация за ястия. Акцент трябва да бъде ястие, направено от всякакви горски гъби..

СъветиНе се увличайте с пиенето на алкохолни напитки в навечерието на Нова година. Земният прасе не одобрява такива свободи. Можете да се забавлявате без затоплящи напитки.

Зеленината е благоприятен цвят за декориране на новогодишна маса

Зелените са благоприятен цвят за декориране на новогодишна маса

Украсата на празничната трапеза започва със салфетки и свещи. Може би, за да създадете централна композиция, ще трябва да покажете цялото си въображение. Смърчовата икебана ще изглежда страхотно. Може да се постави в центъра на цялата композиция.. Като декорация се използват:

 • Шишарки.
 • Естествени клонки.
 • Конци от мъниста.
 • Горски гроздове.
 • Коледни играчки.

Смърчовата икебана на масата ще бъде подходяща

Смърчовата икебана на масата ще бъде подходяща

Дървените рамки във формата на коледно дърво със свещници, всякакви композиции от свещи, украсени с коледни топки и борови иглички изглеждат добре. Можете да поставите красив съд с вода точно в центъра на масата, да го поръсите със звезди или златни искри и да поставите плаващи свещи във водата.

Свещите ще се превърнат в основната украса на празничната трапеза.. Този стилен елемент създава обгръщаща и приятна полумрачна атмосфера. Тя ще добави мистерия към най -вълшебната нощ в годината. Пламъкът на свещите ще се отрази в чашите за шампанско, което едновременно ще създаде приказно и романтично настроение.

Свещите ще изглеждат хармонично за Нова година

Свещите ще изглеждат хармонично за Нова година

Най -добре е да изберете свещи във високи свещници. Също така е позволено да се използват малки подложки.. Основното нещо, което трябва да вземете предвид размера на празничната трапеза.

Основното ястие може дори да бъде подчертано със свещи. За целта около него се поставят малки горящи подложки. Когато използвате свещи в къща, в която има деца, трябва да се вземат допълнителни мерки за безопасност, както и да се внимава малките гости да не се изгорят случайно от пламъка на свещта..

Красиво, празнично, в атмосфера на комфорт

Красиво, празнично, в атмосфера на комфорт

Друг елемент за декорация за новогодишната маса могат да бъдат мъниста.. Тя трябва да бъде нанизана на тънка тел, която след това може да бъде огъната под формата на първата буква от името на госта. Това ще помогне да се идентифицира мястото на госта по оригинален начин или просто приятно да го изненада. Ако има време и желание, тогава направеното писмо е украсено с красива панделка, мандарина и иглолистна клонка се поставят до фалшивата. Това ще направи масата наистина приказна, което ще позволи на всеки да усети духа на празника..

Защото следващата година не е само годината на прасето, а на жълтото прасе. Всички бижута трябва да са в жълти и златни цветове..

Повечето руснаци свързват новогодишните празници с Оливие и Херинга под салата от кожено палто, миризмата на мандарини и шоколади. Ястията не винаги могат да предадат празничната атмосфера в нейната цялост. Тук на помощ идва оригиналната настройка на масата..

Вземаме предвид всички детайли и комбинираме с бъдещото прасе

Вземаме предвид всички детайли и комбинираме с бъдещото прасе

Ще ви бъде интересно: ПРЕГЛЕД: Занаяти от елови шишарки (големи, боядисани) за Нова година (175+ снимки) Красиви играчки за празника!

Как да украсите?

Повечето руснаци свързват новогодишните празници с Оливие и Херинга под салата от кожено палто, миризмата на мандарини и шоколади. Но не само ястията предават новогодишната атмосфера. Тук на помощ идва и оригиналната декорация на маса, която се състои от такива елементи като:

Покривка за маса. Можете самостоятелно да украсите ръба на бялата покривка с новогодишна бродерия под формата на:

 • рибена кост;
 • снежни човеци;
 • подаръци;
 • снежинки.

Покривката е атрибут на всяка маса

Покривката е атрибут на всяка маса

Можете също да използвате ютия, за да залепите апликации с новогодишна тематика по ръбовете на покривката.. Добър вариант е с две покривки в контрастни цветове:

 • червено и зелено;
 • златно и черно;
 • злато и бяло;
 • злато и сребро.

Всички цветове на Нова година - красив вариант за празника

Всички цветове на Нова година – красив вариант за празника

Покривките за маса трябва да са с различни размери. Единият лежи както обикновено, а другият е диамант.

Съдове. Трябва да изберете бели съдове със златни джанти. Любителите на ръкоделието могат да рисуват чаши в новогодишната тема, използвайки акрилни бои.

Струва си да обърнете специално внимание на ястията

Струва си да обърнете специално внимание на ястията

Декорации. Можете да поставите борови клонки на масата и дори да украсите или ястия, поставени на празничната трапеза. Импровизираното разчистване на конуси, напудрени с пяна, изглежда оригинално.

Декорации, топки, смърчови клонки - използваме всичко

Декорации, топки, смърчови клонки – използваме всичко

Малко коледно дърво на масата също ще изглежда страхотно. Тя не трябва да пречи на гостите и собствениците на къщата от гледката, а също и да бъде някаква пречка за комуникацията. През следващата година на Жълтото прасе можете да направите коледни елхи за десктоп от различни сладкиши.

Ще ви бъде интересно: ПРЕГЛЕД: Направи си сам занаяти за Нова година 2019 (120+ снимки) – Изненадайте любимите хора с нашето въображение (+ Отзиви)

Какво да готвя?

Когато съставяте меню за празник, не можете да пестите, Жълтото прасе обича лукса. За да я успокоите през цялата следваща година, трябва да подходите по -отговорно към избора на ястия..

Приготвяме оригинални ястия и закуски

Приготвяме оригинални ястия и закуски

Таблицата трябва да съдържа:

 • Няколко вида салати.
 • Интересни закуски.
 • Оригиналното основно ястие.
 • Десерт.

Основното е, че е вкусно и апетитно

Основното е, че е вкусно и апетитно

Тъй като покровителката ще бъде прасе, ястията с месо трябва да присъстват на масата. За да приготвите лакомствата, трябва да използвате различни съставки. Никой гост не трябва да става от празничната трапеза гладен или недоволен от приготвените ястия..

Най -добре е, ако на масата има топли и студени предястия от пилешко, телешко, риба. За дресинг на салати можете да използвате не само обичайната майонеза, но и други оригинални рецепти за сосове, включително зехтин. Всяко ястие трябва да е вкусно, но не и трудно за приготвяне. Земляното прасе обича да поддържа нещата прости и бързи.

Трябва да запомните за месото - всеки трябва да го има

Трябва да запомните за месото – всеки трябва да го има

Домакинята не се нуждае от гравиране, така че празничната трапеза да се пръсне от новогодишни ястия. Достатъчно е да направите точно толкова, колкото гостите могат да изядат за една вълшебна нощ. По -добре е да отделите повече време за приготвяне на масата, така че да направи положително впечатление върху символа на следващата година..

Запознайте се следващата година подобаващо. Въпреки факта, че прасето е всеядно, зеленчуците и зърнените храни трябва да присъстват на празничната трапеза. Екзотичните салати трябва да бъдат изоставени в полза на познатите Оливие и Шуба. Що се отнася до десертите, предпочитание трябва да се даде на различни пайове и рулца. Вазите с шоколадови бонбони в златно фолио ще изглеждат много хубаво.

Какъв празник без сладкиши?

Какъв празник без сладкиши?

Също така, жълтите плодове трябва да присъстват на масата.. Между тях:

 • банани;
 • ябълки;
 • портокали;
 • мандарини;
 • лимони;
 • ананас.

Жълтите плодове трябва да присъстват

Жълтите плодове трябва да присъстват

СъветиЯстията, приготвени за новогодишната трапеза, трябва да бъдат вкусни, неусложнени и красиви. Благодарение на това покровителката на следващата година ще подкрепя през следващата година..

Ще ви бъде интересно: ПРЕГЛЕД: Прости и обемисти снежинки от хартия „Направи си сам“: 75+ снимки с инструкции стъпка по стъпка. Ние украсяваме къщата за празника (+ Отзиви)

Какво да срещнем?

Земното прасе обича да бъде в светлината на прожекторите. Тя е впечатлена от луксозни и ярки тоалети. Ето защо, за среща, трябва да изберете само най -шикозните тоалети и аксесоари. В никакъв случай не трябва да носите миналогодишното нещо за почивка..

Златото е основният цвят за тази година

Златото е основният цвят за тази година

Основният цвят на тоалета за Нова 2019 година е златист.. Тя трябва да присъства на празнично облекло както за мъже, така и за жени.. Ако не искате да се обличате напълно в златна роба, тогава можете да изберете лек акцент или аксесоар в златист оттенък:

 • брошка;
 • фиби;
 • колан.

Декор никога няма твърде много, дори и тук

Декор никога няма твърде много, дори и тук

Всички бижута трябва да бъдат избрани от естествени материали. По -добре е да изберете рокля в меки нежни цветове.. Между тях:

 • кафе;
 • теракота;
 • праскова;
 • бежово.

Срещата директно зависи от това как подреждате и декорирате масата

Срещата директно зависи от това как подреждате и декорирате масата

Ще ви бъде интересно: ПРЕГЛЕД: Как да направите красиви балони за Нова година 2019 със собствените си ръце? Интересни и обемисти занаяти (115+ снимки). 9 стъпка по стъпка майсторски класове

Изход

Празникът ще даде много ярки и положителни емоции на всички членове на семейството, както и ще повлияе положително на всички сфери на живота през следващата година. Но подготовката на декорациите и организирането на масата е много досадна задача за всяка домакиня. За да направите наистина шикозен празник, ще трябва да похарчите голяма сума пари, което ще се отрази негативно на семейния бюджет. Ако се подготвите предварително и обмислите всички нюанси на празника, тогава можете да имате очарователна и незабравима среща на Новата 2019 година.

ВИДЕО: Красива сервиране на маса

Thanks! You've already liked this