Как да украсите стая за Нова година 2021: 60+ невероятно уютни идеи за празничен декор

Минималистичен скандинавски стил с пищна коледна елха

Минималистичен скандинавски стил с пищна коледна елха

Нова година е най -загадъчният и загадъчен празник. Празнува се масово у нас. Всяко семейство започва подготовката за празнуването на Нова година от края на ноември и първите дни на декември. Всеки мисли за подаръци за близки, съставя празнично меню. Започва продажбата на зелени красоти, защото без този символ е трудно да си представим празник. Също така предпразничната подготовка се разпростира и върху жилищата: стаите са декорирани в новогодишна тематика, а след това във всяка къща цари истински празнична атмосфера.!

Сладки коледни украси на прозореца

Сладки коледни украси на прозореца

Идеи за дизайн на жилища

Предлагаме ви да разгледате няколко различни варианта за декориране на стаи, за да придадете на дома си приказна обстановка..

Декор в селски стил

В случай, че имате стълбище в къщата си, можете лесно да го преобразите. За да направите това, имате нужда от ярко синя панделка, която може да се използва за декориране на стълбищните парапети и напречните греди, а на кръстовищата прикрепете свещници и украса за коледно дърво. Едно скучно ежедневно стълбище ще се превърне в празнично и приказно!

Съвет! Изобщо не е необходимо да се отсича живо дърво. След като проявихте малко въображение и съжалявате за красивата ела, украсявате къщата си с оригинално коледно дърво от гирлянди, светодиоди или обикновени дървени дъски.

Необичайно стилно коледно дърво, което може да стои колкото искате

Необичайно стилно коледно дърво, което може да стои колкото искате

Кънтри стил в интериора

Кънтри стил в интериора

Използване на естествени елементи и материали

Ако имате планирано романтично новогодишно тържество, тогава лесно можете да създадете празнична композиция за декориране на масата с помощта на естествени материали и свещи.

  1. Съберете всички свещи в къщата и ако те са различни по размер и диаметър, това изобщо няма да развали декора, а напротив.
  2. Поставете свещите върху метален поднос; пламъчните езици ще блестят в отражението си.
  3. Поставете ядки между свещите, редувайки се с малки играчки на дърво..
  4. Ако цветовата гама е хармонично съчетана, декорацията ще остави незабравимо впечатление..

Съвет! Използвайте също годни за консумация декори например вместо украса за коледно дърво, особено ако съответства на използваните материали и тема. Това може да е мандарина, която със сигурност ще бъде във всеки дом в навечерието на Нова година..

Дървени лампи, борови шишарки и сладка фигурка придават романтика на интериора

Дървени лампи, борови шишарки и сладка фигурка ще придадат на интериора истинска романтика

Необичаен декор  мъниста за прозорци

За да украсите прозорците с мъниста, можете да използвате почти всички налични средства: украсата за коледно дърво (за предпочитане средно голяма), грахът, мънистата, къдравата паста, които за предпочитане са предварително боядисани със спрей боя, ще ви бъдат полезни. Всичко това и много други могат да се използват за нанизване на мъниста, които впоследствие се окачват на прозорците. Това радва не само собствениците на жилища, но и наблюдатели на улицата..

Стилни хартиени гирлянди на прозореца

Стилни хартиени гирлянди на прозореца

Облечете полилея си с коледна украса

Полилей, украсен с новогодишни играчки, е може би най -лесният начин да придадете на дома си новогодишно настроение. За да изглежда декорацията по-ефектна, препоръчваме да използвате висококачествени (обикновено по-скъпи) играчки от стъкло, а панделка, съобразена с тона, ще завърши създадената композиция..

Красиво бижу, което да виси от тавана

Красиво бижу, което си струва да поставите под тавана

Нова тенденция в декора  коледна елха

В наше време стана изключително модерна тенденция не да украсявате жилища с живо дърво, а да създавате новогодишно дърво от естествен материал, стъкло, импровизирани средства.

На бележка! Например, с помощта на пръчки и клони, те разпространяват силуета на коледно дърво по стената, като използват само клони, боядисани от спрей в предпочитания от вас цвят..

Невъзможно е да се включите в процедурата за оцветяване на материала у дома: излезте в двора или помощното помещение (ако има такова). Този вид коледно дърво от украса за коледно дърво изглежда много интересно и необичайно. Също така можете да комбинирате няколко цвята..

Розов интериор с изкуствен бял смърч

Розов интериор с изкуствен бял смърч

Модерен интериор със стилизирана елха

Модерен интериор със стилизирана елха

Декорация на завеси с гирлянди

Трансформацията на завесата с новогодишни светлини ще донесе радостно настроение не само на децата, но и на възрастните. Обръщаме ви също внимание, че за да избегнете неблагоприятни моменти и от съображения за безопасност, трябва да закупите висококачествена гирлянда. Поставете я на завесата.

Съвет! Ако имате прозрачна завеса, можете да скриете някои от светлините в гънките, докато ще бъде осигурен мек ефект на мъгла. Можете също така да добавите големи лъкове от пастелни панделки, това също ще добави празнична атмосфера..

Украсете нощната си лампа с гирлянд и добавете новогодишно настроение.

Украсете нощната си лампа с гирлянд и добавете новогодишно настроение.

Цветни аранжировки

Можете да създадете флорална аранжировка, като използвате например карамфил. За да направите това, трябва да закупите специален зелен оазис. След като го накиснете във вода, вземете карамфили и, като отрежете краката, поставете цветя в него, придавайки на оазиса сферична форма.

Съвет! Ваза на крак е подходяща като стойка.

Нова година е празник на магията, защото под звънчетата ще направите най -съкровеното си желание, което със сигурност ще се сбъдне! И ако в семейството има деца, Дядо Коледа трябва да ви посети. Не забравяйте за средата, в която ще провеждате събитието..

Новогодишен букет с иглолистни дървета

Новогодишен иглолистен букет

Коледни гирлянди

Сега, както в интернет, така и в магазините, има огромна гама от гирлянди, направени в различни форми, теми и материали. Има и майсторски класове за изработване на гирлянди. Както вече споменахме, можете да използвате напълно различни и непредсказуеми материали, за да ги създадете. Можете да окачите гирлянда на коледно дърво, на прозорци, завеси, стълби, полилеи, стени – където сърцето ви пожелае. А атмосферата ще бъде ослепителна, празнична!

Красивите коледни звезди ще украсят всеки интериор

Красивите коледни звезди ще украсят всеки интериор

Ако имате деца, създайте гирлянд с тях – това ще бъде още по -вълшебно и незабравимо за тях. Гирлянда от сладкиши ще бъде най -оригиналната и също така вкусна. Често за създаването му се използват желатинови бонбони – можете да намерите разнообразие от техните цветове и форми в продажба. Бонбоните просто се нанизват на конец с игла.

Съвет: купувайте сладкиши с марж, защото е възможно по време на създаването на гирлянда част от сладките да бъдат изядени.

Прости гирлянди със звезди

Прости гирлянди със звезди

Новогодишни композиции

За украса на празничната трапеза може да е подходящ новогодишен букет, който може да бъде закупен или направен със собствените си ръце. Подобна композиция се изпълнява с помощта на декоративна свещ, разположена в букет от елови и борови клони, шишарки, новогодишна камбана, панделки и декоративни мъниста. Букетът е много сладък и не заема много място на масата, но подчертава празничността на вечерята.

На бележка! Възможно е също да се използват коледни играчки в свещници.

осемнадесет

Проста и сладка декорация за Нова година

Проста сладка декорация за Нова година

Помощ при подготовката за празниците

За да създадете специална празнична атмосфера във вашия дом или офис, можете да използвате услугите на специални организации. Те ще украсят помещенията професионално и за кратко време. Дизайнерите ще вземат предвид всички ваши желания, а вие ще приемете само резултата от техните усилия. От само себе си се разбира, че предоставянето на този вид услуги не е безплатно, но спестява много време..

17

Тук можете да приложите най -модерните тонове, цветове, композиции и материали, фигурен лед, кристали, кристални коледни елхи и много други. Подарете приказка на себе си и на близките си! Но не забравяйте, че никоя компания, организация или екип не може да замени вълшебните емоции и възклицания на деца, които сами украсяват дома и стаята си и заедно ще се потопите в приказни спомени, желания и емоции в навечерието на Нова година. Вярвайте в чудо и то със сигурност ще се случи, мечтайте – и мечтите ще се сбъднат!

Червени завеси, допълнени с червена украса на коледното дърво

Червени завеси, допълнени с червена украса на коледното дърво

Thanks! You've already liked this