Вграден гардероб в коридора. Схеми и съдържание на организацията на космоса + 170 СНИМКИ на дизайн и идеи

Плъзгащи се гардероби в коридора

Плъзгащи се гардероби в коридора

Традиционно килерът в коридора е предназначен само за място за палта, якета и други предмети, свързани с времето. Времената обаче са се променили.

Днес в коридора на много къщи и апартаменти има изненадващо много неща, които не са свързани с палта, шапки или чадъри..

Спортни стоки, дъски за гладене, прахосмукачки, миналогодишна коледна украса, дузина резервни удължители – списъкът с това, което има в гардеробите ни, изглежда продължава и продължава..

Ако това описва гардероба ви в коридора, тогава нека се опитаме да организираме правилно пространството и да подредим нещата в коридора..

ТОП 5 начина да организирате пространство в съблекалнята

Гардероб винаги сякаш е препълнен с бъркотия. Организирането на обувки, палта, чанти, шапки и ръкавици може да помогне за намаляване на сутрешния ви прилив.

Просторен гардероб в коридора

Просторен гардероб в коридора

1

Използвайте куки

Гардероб, пълен със закачалки, винаги е бъркотия. Тези палта никога няма да висят спретнато! Сменете закачалката с кука.

Тази опция за облекло изглежда много повече чист и функционален. В допълнение, както децата, така и възрастните са по -склонни да закачат палтата си на кука, отколкото на а закачалка.

Смяна на закачалки с куки

Смяна на закачалки с куки

Ще се изненадате колко много организационни проблеми могат да бъдат решени с прости малки куки..

За да премахнете безпорядъка в гардероба си, съхранявайте само дрехите, от които се нуждаете за текущия сезон, като ги поставите близо до входната си врата. Останалите могат да се съхраняват на друго място, защото не се използват ежедневно.

2

Организирайте съхранение на обувки

По -удобно е да съхранявате в килера само неща от текущия сезон.

По -удобно е да съхранявате в килера само неща от текущия сезон.

Премахването на предмети от пода незабавно изчиства визуалното затрупване. От друга страна, обувките, хвърлени до дъното на килера, създават незабавен хаос..

Опитайте да инсталирате прегради за съхранение на обувките. Вашият сутрешен прилив ще бъде значително облекчен, когато намерите двата чифта обувки чисти и лесни за достъп..

Съхранение на обувки

Съхранение на обувки

Добавете подложки за обувки, ако имате деца, или използвайте пластмасови кутии за тази цел. Във всеки случай, когато структурирате долното ниво на гардероба си, външният му вид ще се промени значително..

3

Използвайте всеки наличен сантиметър

Използването на вратата като друго място за съхранение ще добави значително пространство към гардероба ви. Използвайте вътрешната страна на вратата на шкафа, за да прикрепите висящи пръти с куки или други крепежни елементи към нея.

Просторен гардероб за вашите вещи

Просторен гардероб за вашите вещи

Поставянето на джобове, торбички или дори само висяща поставка за обувки ще осигури алтернативно място за съхранение на малки предмети..

4

Добавете рафтове, където можете

Създайте повече място за чекмеджета и обувки, като добавите рафтове и прорези там, където някога е имало празно място. Потърсете място близо до мястото, където обикновено държите палтото си, за да поставите новия си рафт..

Прост шкаф за най -важното

Прост шкаф за най -важното

В идеалния случай допълнително място за съхранение ще бъде разположено в горната и долната част на шкафа, създавайки по -функционално място за съхранение на обувки и други предмети..

5

Променете цвета на шкафа

Боядисайте вътрешните стени на шкафа в нов необичаен цвят. Проучванията показват, че сме по-склонни да почистваме и поддържаме ред там, където има лесен за възприемане цвят, който може да подобри настроението ни..

Стилно решение в черно

Стилно решение в черно

Вграден гардероб

Въпреки че са по-скъпи от конвенционалните гардероби, вградените гардероби имат много предимства. Те ви позволяват да се възползвате изцяло от пространството, тъй като са монтирани до тавана, в пода и се изравняват със стените от двете страни..

Вграден гардероб

Вграден гардероб

Изцяло заемайки пространството между стените, прахът не се натрупва в пролуките и единственото нещо, което трябва да се почиства редовно, са вратите.

Шкафовете се произвеждат в различни стилове с различни видове врати, които могат да се плъзгат, сгъват или да се окачват на панти.

Малък семеен гардероб

Малък семеен гардероб

Друго предимство на вградените гардероби е, че малкият размер на коридора не е проблем за тях..

Това е най -добрият вариант за малко пространство ефективно да организира необходимите елементи на удобно и достъпно място..

Ние въплъщаваме най -смелите идеи

Ние въплъщаваме най -смелите идеи

Използвайте готов ъглов или плъзгащ се гардероб за малък коридор или поръчайте индивидуални вградени гардероби според вашите размери.

ТОП-3 основни типа вградени гардероби

Вградените гардероби често са ефективен начин да промените облика на коридора, превръщайки зоната за съхранение в част от декора на стаята..

Гардероб с ярък акцент

Гардероб с ярък акцент

Можете да избирате от коренно различни опции – вариращи от мебели от ратан и завършващ с пластмасови шкафове с качествен печат, имитиращи подводния свят или космоса. Нека разгледаме видовете от тях, които са подходящи за вас коридор.

Оригинално черно -бяло решение

Оригинално черно -бяло решение

Вградени гардероби

Този тип гардероб идентифицира наличието на основа, таван, две стени и заден панел. Когато вратите се отварят, изцяло облицованият с плочки интериор на шкафа се разкрива.

Вграден рамков шкаф

Вграден рамков шкаф

Някои от предимствата включват бърз и лесен монтаж, плътност и лесен демонтаж. Този монтиран дизайн обаче не е подходящ за наклонени тавани.

Частично рамкиран вграден гардероб

Той включва под, но обикновено няма заден панел или странична стена. В допълнение, той може да бъде изграден от пода до тавана на различни разстояния от задната стена.

Частично рамкиран вграден гардероб

Частично рамкиран вграден гардероб

Предимствата включват лесен достъп до хранилището и отличен дизайн за окачени тавани. Недостатъците включват липсата на вътрешна стена, сложността на инсталацията, която отнема няколко дни, трудността при самостоятелното сглобяване.

Плъзгащи се врати (гардероби)

Вградените гардероби с плъзгачи обикновено се създават като основни рамки без поддържащ панел. Интериорът е направен под формата на рамкови мебели и е поставен отзад плъзгащи се врати.

Гардероб с плъзгащи се врати

Гардероб с плъзгащи се врати

Предимствата включват практичност за ограничено пространство, евтиност в сравнение с други видове, прост дизайн. Недостатъците включват труден монтаж и необходимостта от редовно почистване на огледалните повърхности от отпечатъци.

Избор на качествени материали

Използвайте най -висококачествените материали и най -модерните производствени методи, за да гарантирате, че вашият нов гардероб отговаря на всички изисквания..

Успешно допълваме дизайна на стаята

Успешно допълваме дизайна на стаята

Само най -добрите материали ще издържат изпитанието на времето. Типичните материали за гардероба включват шперплат, меламинови бордюри, стъкло, лакирано дърво и дървесни влакна със средна плътност.

Висококачествен шкаф от скъпи материали

Висококачествен шкаф от скъпи материали

Най -естетичният и надежден материал е дърво. Стъклени плъзгащи врати са по -ефективни и модерни и огледала в пълен размер са част от повечето вградени гардероби.

Как да надстроите вградения гардероб

Един от най-големите недостатъци на вградените гардероби е липсата на гъвкавост. Тъй като е вграден в своето пространство, той е фиксиран и когато искаме да променим оформлението на помещението, позицията на шкафа ще повлияе напълно на новото разпределение на пространството..

Голяма съблекалня за дрехи

Голяма съблекалня за дрехи

Това, което можете да направите в такива случаи, е да промените малко дизайна на шкафа, като го направите отворен гардероб, или да промените външния му вид, за да изглежда различно..

ТОП 5 идеи за цялостна реформа в гардероба ви

1Огледала и стъклени врати. Можете да добавите огледала към вратите на шкафа, тъй като те отразяват светлината от прозорците и правят стаята по -светла, а пространството по -широко.. Изборът на цветове може да бъде много разнообразен.

Изборът на цветове може да бъде много разнообразен.

2Функционалност. Когато актуализирате вграден гардероб, за да спестите място в коридора, едно решение е да интегрирате скрина в килера. Ще получите място и ще можете да се възползвате максимално от площта на пода.

3Направете го напълно отворен. Ако имате голям килер, можете да махнете вратите и да го оставите напълно отворен..

Като включите някои от чекмеджетата и рафтовете, ще създадете зона за промяна за нула време. Освен това премахването на вратите на шкафа ще го направи по -малко тромав..

Вграденият гардероб спестява място и пари

Вграденият гардероб спестява място и пари

4Или отворете частично. Ако искате да имате отворен шкаф, без да показвате цялата вътрешност, използвайте завеси, за да покриете части от шкафа, които не искате да показвате. В допълнение към скриването на част от шкафа, завесите ще служат като декорация.

Изберете плат, който да отговаря на цялостния стил на стаята – неутрални тонове за модерни коридори или смели цветове за тези с дизайн на таванско помещение.

5Нека съответства на декора. Украсете вратите на вашия вграден гардероб в същия стил като коридора, в който се намира. Ние внасяме естетика в стаята

Ние внасяме естетика в стаята

За да държите всички якета в малък коридор през студения сезон, използвайте „палтото“, което често виждате в кафенетата. Тези стелажи са чудесна алтернатива на обемисти шкафове с минимална загуба на ценно пространство..

Подова закачалка за връхни дрехи под формата на дърво

Подова закачалка за връхни дрехи под формата на дърво

Сега можете да изберете много сложни модели на такова дърво, които имат няколко нива на крайници на различни височини, за да държат различни предмети..

Влизам в килера

Стая в килер е мечтата на всяка жена, която все още не я притежава. Причината е, че жените обичат да бъдат заобиколени от странните си дрехи и аксесоари, да се разхождат в царството на стила и да изпробват всяка възможна комбинация..

Съблекалня в килера

Съблекалня в килера

Ако размерът и пропорциите на вашия коридор ви позволяват да отделите малко място за оградена стая с неща – вие сте голяма късметлийка, не забравяйте да използвате този подарък на съдбата!

Гардеробната стая може да бъде или пълноценна стая с правилна форма, или полускрити ъгли-всичко е навито според вашия обхват.

Спестяваме използваемата площ на коридора

Спестяваме използваемата площ на коридора

Последните тенденции са да ги държите отворени, за да направите пространството по -сложно и просторно..

Формата на стаята в килера

Има три основни вариации:

1 полукръгла; 2 под формата на буквата “G”; 3директен гардероб.

Правоъгълен гардероб

Правоъгълен гардероб

L-образни гардероби са разположени между двете стени на стаите. От друга страна, полукръгли заемат повече място (три стени), но изглеждат по -интересни..

Практиката показва, че правите шкафове са най -функционалният избор, тъй като техните страни осигуряват максимално съхранение..

Гардероб с места за сядане

Гардероб с места за сядане

Винаги има допълнително място за антично огледало и табуретка за посетители..

Определяне на стил

Бих препоръчал стилът да не ви обърка, тъй като допълнителното разграничаване на пространството в една и съща стая може да бъде напълно избегнато без най -малката загуба..

Продължете динамиката на коридора и добавете същата цветова палитра, мебели и аксесоари. Това ще създаде усещане за хармония и ще направи гардероба да изглежда като допълнителна част от вашия коридор..

Каквото и да решите, дръжте го леко и изискано. Безредиците могат да бъдат опустошителни за сладка стая в килера..

Значението на светлината в дизайна на гардероба

Стилно решение за коридор

Стилно решение за коридор

Преобразуването на вашата зона е невъзможно без подходящо осветление. Нуждаете се от силни таванни светлини или допълнителни LED светлини, идващи от стените.

Правилното осветление може да ви помогне лесно да намерите дрехи, да съчетаете и разпознаете цветовете за ефективно прилягане..

ТОП 10 начина да попълните гардероб

Метод 1

Метод 1

Метод 2

Метод 2

Метод 3

Метод 3

Метод 4

Метод 4

Метод 5

Метод 5

Метод 6

Метод 6

Метод 7

Метод 7

Метод 8

Метод 8

Метод 9

Метод 9

Метод 10

Метод 10

ВИДЕО: Видове шкафове

ГАЛЕРИЯ: Стилни опции за гардероби в коридора

Thanks! You've already liked this