Нощни шкафчета в модерен стил: 200+ (Снимка) Оригинални телевизионни идеи (ъгъл, бял, стъклен)

Нощни шкафчета в модерен стил

Телевизията заема гордо място във всеки дом. Някои хора окачват плазма на стената, други предпочитат да я инсталират в специална ниша. Най -практичният начин обаче е да закупите стойка за телевизор. Производителите на мебели предлагат стилни телевизионни шкафове, които скриват допълнителни проводници, вливат се и придават вкус на интериора. Предлагаме на вашето внимание полезни съвети как универсалните мебели точно за вашия интериор.

Предимства на бордюра

Стойка за телевизор означава доста широк шкаф с малка височина. От година на година телевизорите стават все по -тънки, заедно с това външният вид и нощните шкафчета се променят.. Тяхната инсталация носи със себе си много положителни аспекти:

 • Хармонизирайте с всички модели телевизори. Избраните мебели ще помогнат да се подчертае ефектният външен вид на плазмата и други предимства.
 • Съвременните шкафове са много компактни и се вписват в кадрите дори на най -малката стая.
 • Мебели представени на пазара в разнообразие; можете да изберете всеки дизайн, цвят, стил.
 • Тя ви позволява да съхранявате неща с компактен размер, като списания, дискове, дистанционни управления и други дреболии..
 • Изобилие от проводници и спомагателно оборудване (тунер, рутер) ще бъдат скрити зад вратите на мебелите.
 • Сравнително ниска цена.

Такива мебели ще могат да подчертаят всички предимства на интериора.

Такива мебели ще могат да подчертаят всички предимства на интериора.

Съвременните мебели под екрана помагат са изгодно и обмислено решение, умело организиращо стаята и освобождаващо място. Изобилието от форми и материали ще подобри ефекта на големия екран и ще направи гледането на телевизия по -приятно със семейството и приятелите.

Материали, форми и размери

Рамката на шкафа се състои от две страни, задна стена, горен и долен хоризонт. Трайността на мебелите зависи от качеството на използваните материали.. Производството на нощни шкафчета най -често идва от:

 • дървесна маса;
 • пластмаса;
 • напречено стъкло;
 • дървени плочи, ПДЧ;
 • лакирани плочи;
 • метал (появява се самостоятелно или в комбинация с други материали).

Дървото е популярен материал за производство

Дървото е популярен материал за производство

Повечето от представените материали изискват допълнителна защита. За това се нанася слой емайл, лак, пластмаса или филм..

Един от положителните аспекти при избора на пиедестал е голямото разнообразие от форми..

Обмислете ги, преди да изберете модел:
 • Геометрично правилен правоъгълник или квадрат е най -популярният тип..
 • Закръглена – задната страна остава плоска, а предната става полукръгла.
 • Какво друго – няколко нива са закрепени заедно с ъглови стълбове, няма задна стена.
 • Асиметрично – няколко участъка се изместват в една посока, като се закрепват заедно отворени рафтовете.

Голямо разнообразие от модели

Голямо разнообразие от модели

За да закупите стойка за телевизор за размера на вашата стая, важно е да изберете размери:
 • Широк. Те се наричат ​​шкафчета, чиято дължина надвишава 1 метър 20 сантиметра. Най -големите от тях са предназначени за просторни дневни насаме къщи, достигат дължина 3 метра. Но дълбочината и височината им са доста скромни – около 50 сантиметра.
 • Високо. Височината им достига приблизително 90 сантиметра, докато ширината е 80-120 сантиметра..
 • Тесен. Дълбочината на тази категория пиедестали е 35-45 сантиметра. Височината може да бъде всякаква, най -често е около 80 сантиметра. Ширина – 60-80 сантиметра.
 • Ниско. 40 сантиметра дълбочина и 30 сантиметра височина често се използват като окачени рафтове. Ширината обикновено достига 1,4-1,6 метра.

Не забравяйте за размерите, преди да закупите шкаф.

Не забравяйте за размерите, преди да закупите шкаф.

Ширината на нощното шкафче е по -малка от 60 сантиметра, а дълбочината по -малка от 40 сантиметра са опасни за инсталиране на плазмен панел. Това може да представлява риск от падане на екрана.

Тумбата от масивно дърво ще изглежда страхотно в класически интериор.

Ако добавите тъмно стъкло към дървената основа, можете лесно да поставите мебелите висока технология дизайн.

Стъклени, метални и пластмасови изделия се вписват в технологичния дизайн на помещението. Гладките линии на фасадата и мекият блясък ще я направят по -млада, лека и удобна. Често в такива модели няма излишни детайли..

Огледалните вложки и светлите цветове на мебелите ще се поберат в малки стаи. Горната част от лъскав метал визуално ще разшири залата. V на децата ще бъде подходящо стаята да избере екологичен материал в ярки цветове.

Високотехнологичен дизайн

Високотехнологичен дизайн

Правила за настаняване

Изискванията за поставяне на плазма в стаята са важни, за да не развалят нейния стил.. Следвайте ги, когато избирате място за панела:

 • Добрият изглед е основният детайл за поставяне на нощно шкафче за телевизор. Трябва да е удобно за гледане, високи мебели или декоративни дреболии (например вази) не трябва да пречат на гледането на картината.
 • Не трябва да има прозорци срещу или отстрани на екрана. Естествената светлина ще попречи на гледането на филми, докато пряката слънчева светлина значително ще навреди на цвета..
 • Разстояние от секс трябва да бъде най -малко 100 сантиметра за спалнята и 1 метър и 20 сантиметра за хола. Телевизорът трябва да е на нивото на очите на седнал човек..
 • Разстоянието до бордюра играе важна роля. Трябва да е на поне 1,70 метра от хората, гледащи телевизия. Измерете диагонала на вашия телевизор и умножете числото с 4. Това ще бъде желаното разстояние в сантиметри.

Избягвайте прозорци отстрани на телевизора

Избягвайте прозорците отстрани на телевизора

Функционалност на мебелите

Вие сами трябва да разберете как ще се използва нощното шкафче. Имате ли нужда от рафтове за съхранение, допълнително пространство? В класическата версия има прави отворени и затворени рафтове.

Стилът на обзавеждането може да се добави чрез наличието на остъклени секции. Ако поставите минибар долу, това ще направи стаята по-модерна и млада. Много модели нямат задна стена.

Допълнително оборудване на съвременни телевизионни шкафове:

 • Колела. Те правят шкафа мобилен, което улеснява преместването му на всяко място. Това обаче го лишава от стабилност и естетика..
 • скоба. Телевизорът е монтиран на стена и може да се завърта под всеки ъгъл.
 • Подсветка. Лесно е да го инсталирате върху мебели, но трябва да внимавате: светлината не трябва да пречи на гледането.

Скобата ви позволява да завъртате телевизора

Скобата ви позволява да завъртате телевизора

Модните интериорни предмети за телевизия са представени в голямо разнообразие, поради което често е трудно да се направи избор. Когато купувате, вземете предвид критериите, които ще дадем по -долу.

Размери – решете къде искате да инсталирате шкафа. Според позицията изберете размера на шкафа.

Когато правите избор, обърнете внимание на следните параметри:
 • В голяма стая можете да изберете дизайн от всякакъв размер, който оптимално ще се справи с натоварването на вашата плазма.
 • В средно голяма (и по-малка) всекидневна изберете малко нощно шкафче, което да бъде монтирано по дълга стена. Стойките ще увеличат функционалността му.
 • Инсталирайте ъглова конструкция в много малка стая..

Малки дизайни за малки дневни

Малки дизайни за малки дневни

Полезният товар е друг важен параметър. Здравата и здрава нощно шкафче може да издържи натоварването на телевизора и нещата, които не са на рафтовете.

Ако е избран неподходящ дизайн, претоварването ще причини щети. Това означава, че рискувате целостта на плазмения си дисплей..

Полезен обем – мебелите трябва да бъдат оборудвани с чекмеджета, рафтове и други отделения за съхранение на вещи.

Те ще помогнат за подобряване на външния вид на стаята и ще пазят малки предмети от погледа..

Много рафтове за нещата, от които се нуждаете

Много рафтове за нещата, от които се нуждаете

Мобилността е важна, за да можете лесно да промените мястото на нощното шкафче. За това много модели са оборудвани с колела. Това често се среща в стилни модели Прованс.

СъветиНе забравяйте, че е забранено преместването на конструкцията, на която е инсталирано оборудването. Най -често за малки стаи се избират компактни нощни шкафчета с колела и съответно същите скромни модели телевизори..

Сортове

Нека разгледаме най -често срещаните модели, които са популярни. Кое е по -добре да изберете за вашия интериор?

Стъклени нощни шкафчета

През последните години шкафчета от стъклена чаша. Причината е елегантният им външен вид, съвместимостта с много интериорни стилове и практичността. Някои обаче смятат, че стъклото, напротив, не е най -добрият материал поради своята крехкост..

Популярни модели стъкло

Популярни модели стъкло

Ще се опитаме да разсеем този мит и да ви разкажем основните предимства на стъклените шкафове. Стъклен шкаф заедно с модерен телевизор ефективно ще допълнят модерния, хай-тек и дори класически стил. Те ще добавят усещане за лекота и хармония във вашия апартамент..

Стъклото за такава конструкция е направено с дебелина най -малко 6 милиметра, което го прави невероятно здрав. Ако случайно изпуснете нещо малко, например дистанционно управление, върху такава повърхност, няма да се появят чипове или пукнатини по стъклото. Така бордюрният камък ще може да издържи телевизия, високоговорители и друго аудио и видео оборудване..

Ефективно допълва дизайна в стаята

Ефективно допълва дизайна в стаята

Най -често в тях няма остри ъгли, което е безопасно, ако у дома има деца..

Техните конфигурации се различават по следните параметри:
 • отворен или затворен;
 • двустепенна или многостепенна;
 • прозрачни или цветни.

Стъклените шкафове са проектирани възможно най -компактни и функционални, за да заемат възможно най -малко място в стаята. Повечето модели имат специални рафтове за допълнително оборудване (например DVD плейър).

Използваме го за дискове, грамофон и други дреболии

Използваме го за дискове, грамофон и други дреболии

Стъклените модели често се комбинират с хромирани метални части или дърво. На прозрачна повърхност може да се приложи модел или рисунка.

СъветиКогато избирате стъклени мебели, обърнете внимание не само на външния вид, но и на надеждността на крепежните елементи. Размерите трябва да се вписват в мястото, което сте планирали. Стъклото трябва да е без деформации или меки драскотини.

Дървени

Въпреки цялата изтънченост на модата, дървото все още е популярен материал за мебели. Смята се, че е по -характерен за класическия стил..

Типичен класически стил

Типичен класически стил

Има известна истина в това твърдение, но модерните дървени нощни шкафчета се вписват идеално в други посоки на проектиране..
 • В съвременните концепции често се използват хомогенни материали. Въпреки това, фюжън стилове, модерен и таванско помещение ефективно подчертава красотата на дървото. Продуктите често се представят по необичаен начин. Стилът на таванско помещение може да се побере в сандък от палисандрово дърво или в домашна груба кутия, изработена от груби дъски.
 • Дървото е по -лесно да се грижи – лесно се почиства, смила, полира. Дървените изделия са лесни за създаване със собствените си ръце от стари мебели или дъски.
 • Дървените нощни шкафчета са много издръжливи – те буквално ще живеят сто години..

Мебелите от дърво са по -издръжливи

Мебелите от дърво са по -издръжливи

Телевизионната стойка е изработена от следните дървени материали:
 • Масив. Характеризира се с подчертан дървесен модел, но в наши дни все по -често се използва масив с равномерен цвят..
 • Фурнир. Тънък разрез на дърво е залепен например за по -евтин материал MDF. Външно, бордюрният камък няма да се различава от масива, докато цената ще бъде много по -евтина.
 • MDF. Може да бъде залепен с декоративен филм, да бъде ламиниран, да има акрилно покритие и др. Материалът се използва широко за производството на различни мебели поради своята здравина, устойчивост на влага и температурни промени. Акрил панели идеално се вписват в дизайна на модерен хол.
 • ПДЧ. Евтин материал, който отстъпва по здравина и експлоатационен живот на първите опции, но изглежда красив.

Ламинираният MDF е страхотен материал

Ламинираният MDF е страхотен материал

Съвременните дървени конструкции могат да изглеждат така:
 • Подово стоене – почти изцяло от дърво, има метални или стъклени елементи.
 • Конзола – изглеждат страхотно в модерен интериор. Най -често изработени от MDF.
 • Ъгъл – дървените модули в ъгъла на стаята често изглеждат по -изгодни от метални и стъклени колеги.
 • Стелаж – за такива пиедестали, изработени от дърво, се прави само някои детайли, например горния панел.

Комбинирана версия на стъкло и дърво

Комбинирана версия на стъкло и дърво

Тесен

Тесните мебели са избрани за малки и просторни дневни.. Помислете за тесен модел нощно шкафче с ширина от 25 до 30 сантиметра. Не се притеснявайте, че такъв тесен шкаф няма да побере необходимите неща – поради височината и дължината всичко ще се побере там.!

Тесните пиедестали са два вида:
 • Дълбочина 30 сантиметра. Оптимален размер за стойка за телевизор. Тук ще бъдат удобно инсталирани малки уреди, ще има зони за съхранение на други предмети. Но ако имате плазма с извит екран, ще трябва да разгледате други модели..
 • Дълбочина 20-25 сантиметра. Ако стаята е много малка, трябва да изберете този размер на нощното шкафче. Здравата конструкция и качествените материали могат да издържат теглото. Но почти няма място за съхранение на оборудване и различни дреболии..

Тесен пиедестал, когато пространството е малко

Тесен пиедестал, когато пространството е малко

Тесните шкафове също могат да бъдат условно разделени по височина:
 • Ниско – размерът от пода е от 30 до 50 сантиметра, подходящ за поставяне на плазмен панел с голям диагонал. В съвременния стил са предвидени долни дивани, поради което ще бъде удобно да гледате телевизия.
 • Високо – размерът от пода е от 60 до 90 сантиметра, наподобяващ квадратна форма. Подходящ за малки телевизори в дневни с високи диван и фотьойли.

Ще ви бъде интересно:

Как да окачите телевизор на стената? 150+ снимки на интериора Нощни шкафчета в модерен стил: 200+ (Снимка) Оригинални телевизионни идеи (ъгъл, бял, стъклен) Нощни шкафчета в модерен стил: 200+ (Снимка) Оригинални телевизионни идеи (ъгъл, бял, стъклен) Нощни шкафчета в модерен стил: 200+ (Снимка) Оригинални телевизионни идеи (ъгъл, бял, стъклен)

Нощни шкафчета в модерен стил: 200+ (Снимка) Оригинални телевизионни идеи (ъгъл, бял, стъклен) Пътят е включен

Ъгъл

За малка зала е необходимо да се поставят различни мебели с най -голяма ефективност и удобство за жителите на къщата.. Това ще ви позволи да направите ъглов шкаф, който освобождава място в центъра на стаята и използва неподходящата странична част.

Ъгловото нощно шкафче се справя с различни задачи:

 • помага да се спести място;
 • разширява функционалното пространство (допълнителните рафтове се оценяват в малка стая);
 • допълва интериора, подчертава стила на стаята;
 • ви позволява да гледате телевизия от всяка точка на стаята.

Ъглова опция за спестяване на място

Ъглова опция за спестяване на място

Също така, дизайнерите подчертават няколко недостатъка. Сред тях има липса на вентилация за оборудване, неудобството при съхранение на нещата, местоположението на дивана във връзка с оборудването..

Ъгловите единици съчетават функциите на рафтове, чекмеджета и шкафове.

Те идват в тези сортове:

 • Триъгълна – стените са свързани под формата на триъгълник. Подходящ за големи размери на екрана. Смята се, че триъгълните шкафове заемат място, така че не могат да се „изправят“ във всяка стая. Изключително дълбоките рафтове са подходящи само за големи предмети. Не е удобно да съхранявате малки части върху тях..
 • Пентагонално – побира се в малка стая. Те са правилен триъгълник с изрязани ъгли, които ще заемат малко място в сравнение с първия тип..
 • L-образна форма – фасадата им е свързана с горния хоризонт под формата на буквата “G”. Нощните шкафчета значително спестяват квадратни метри и изглеждат елегантно в модерен интериор.
 • Трапецовидна – изглеждат много по -леки от триъгълните шкафове, но заемат същото пространство. Отзад се образува пространство, което помага за регулиране на вентилацията на оборудването. Също така рафтовете са по -малко дълбоки, отколкото в триъгълни аналози, което им позволява да се използват с по -голямо удобство..
 • Радиус – триъгълни нощни шкафчета имат заоблена предна част. Най -необичайният модел, който ще се впише в стая в стил Арт Нуво. Не изглежда голям или обемен, подходящ за съхранение.

Модел на триъгълен телевизор

Модел на триъгълен телевизор

Те са напълно отворени, затворени и комбинирани. Отворените рафтове на ъгловия модел изглеждат привлекателни само ако постоянно се поддържа ред и чистота. Прахът лесно може да попадне в кутии, а сгънатите списания ще изглеждат небрежни. Затворените мебели ще бъдат по -удобни за използване.

Цветът зависи изцяло от вашите предпочитания..

Препоръчваме да изберете светли цветове за ъглови постаменти. Това може да бъде естествено светло дърво, пластмаса, боядисано дърво. По този начин няма да “откраднете” пространство от стаята..

Леките мебели няма да откраднат свободното пространство

Леките мебели няма да откраднат свободното пространство

По този начин необходимостта от използване на ъглови шкафове възниква, когато:
 • Стените са изпълнени с големи мебели – шкафове, шкафове, библиотеки. Няма възможност за широка плазма заедно между нея.
 • Малкото пространство на стаята не позволява използването на необходимото обзавеждане, затова трябва да използвате всички свободни ъгли.
 • Бих искал да създам отделен „ъгъл“ за плазма, за да подчертая яркия стил на хола.
 • Желанието да се внесат нестандартни решения в дизайна на стаята.

Компактен, удобен и практичен

Компактен, удобен и практичен

Избор на цвят: бели пиедестали

Какъвто и да е моделът на нощните шкафчета, много е важно да изберете цвета. За да направите това, вземете предвид следните фактори:

 • стилът на стаята;
 • гамата от мебелни предмети, които са разположени до бордюра;
 • Цвят на шкафа за телевизор.

В много стилове, включително минималистичен, Скандинавски или синтез, по -добре е да изберете леки модели. Всъщност, когато се приберете, искате да си починете и да възстановите силите си.. Мебелите в светли цветове насърчават релаксацията, помагат да се създаде усещане за комфорт.

Белите мебели насърчават релаксацията

Белите мебели насърчават релаксацията

Белите мебели изглеждат стилни, лаконични, интересни. Може успешно да се комбинира с практически всички видове стенни и подови покрития, добре се съчетава с други цветове..

Снежнобялите нощни шкафчета са изработени от различни материали:
 • дърво. Известен със своята издръжливост и устойчивост. Красивите и естествени плазмени шкафове вървят добре с много стилове, но изглеждат обемисти. Има висока цена.
 • Шперплат, MDF, ПДЧ. Сред предимствата може да се откроят различни текстури и декоративни елементи, ниска цена в сравнение с дървото. Не е устойчив на влага.
 • Пластмаса. Ниската цена и разнообразието от модели не ограничават избора. Те са леки и обемисти, но не са устойчиви на механични повреди.

Съчетавайте се добре с различни стилове

Съчетавайте се добре с различни стилове

Основното предимство на белия нюанс на палците е, че те винаги ще бъдат в тенденция.. Снежнобял цвят подчертава красотата на нюансите на стените и подовете, визуално увеличава пространството.

СъветиЗамърсяването на бели мебели не намалява търсенето на интериорни предмети в този диапазон..

Много популярен

Много популярен

Нощни шкафчета „направи си сам“

Всеки се опитва да намери модел за стаята си, но магазините не винаги предоставят достатъчен избор.. Едно нощно шкафче може да не се побира по размер, друго на цвят и трето в общ стил. Изправени пред такъв проблем, можете да направите шкаф със собствените си ръце..

За да направите това, изберете всеки дизайн на нощното шкафче и материал, с който можете да работите. Предлагаме ви да направите дървена подова стойка, на която можете да инсталирате телевизор с всякакъв размер и тегло. Не е нужно да правите дупки в стената, да монтирате крепежни елементи и т.н. – при всяко пренареждане на мебели можете лесно да монтирате нощното шкафче на друго място.

Направи го сам

Направи го сам

Рисуване

За да реализирате нашия проект, първо трябва да създадете чертеж. Ако правите това за първи път, използвайте готово оформление. Предлагаме ви проект за доста просторен хол, който ще ви позволи да инсталирате дори плазма с най -голям диагонал.

СъветиВисочината на представения шкаф може да се регулира въз основа на вашите мебели в хола.

Материали (редактиране)

За да направим структура, се нуждаем от:

 • масив от дървен материал – 30 милиметра дебелина и 42 сантиметра ширина; ще се използва за плотове;
 • масив от дървен материал – 20 милиметра дебелина и 30 сантиметра ширина, необходими за рафтове; може да се замени с кантирана дъска;
 • щанга с размери 50 * 50 милиметра, необходима за кръст;
 • лента с размери 30 * 30 милиметра, ще се използва за надлъжни джъмпери;
 • дъска с размери 30 * 80 милиметра за производство на напречни лостове и крака;
 • винтове, отвертка;
 • циркулярен трион;
 • пробивна машина;
 • самолет;
 • молив, рулетка.

Избор на дизайн по ваш вкус

Избор на дизайн по ваш вкус

СъветиИзберете само сушено дърво като материал. Мокрите и свежи дъски могат да се деформират с течение на времето и да загубят външния си вид.

Сглобяване на рамката

 • Необходимо е да отрежете краката. В нашия модел има шест от тях, а височината на всеки е 72 сантиметра. Удобно е незабавно да отрежете напречните греди, чиято дължина е 28 сантиметра. Получаваме едно парче от един метър дърво.
 • Закрепете краката с шина с размери 30 * 30 милиметра. Пригответе дванадесет от тези заготовки, дължината им трябва да бъде 75 см.
 • Прикрепете джъмперите с винтове. Пробийте дупките според нуждите. Завийте винтовете към краката вертикално под ъгъл от 45 градуса.

Вариант, който не заема много място

Вариант, който не заема много място

Рафтовете

Долният и средният рафт могат да бъдат направени както от масивен дървен материал, така и от дъска. Ширината на последния трябва да бъде 30 сантиметра. Изрежете 1,5 сантиметра дърво, използвайте ренде, за да го отрежете до планираната ширина.

Тяхната дължина трябва да бъде 170 сантиметра. Прикрепете рафтовете с винтове към надлъжните джъмпери.

Ригели на бордюра

Сега пристъпваме към инсталирането на напречните елементи. Те са необходими за свързване на предната и задната част на нашата структура.. Когато направихме краката, вече подготвихме необходимите елементи, за да спестим материал.. Сега трябва да вземете две напречни ленти и да ги прикрепите към всяка страна на рамката..

Сега трябва да създадете средните напречни елементи. Отрязах ги от бара, дължината им трябва да е равна на ширината на нашите рафтове, тоест да бъде 28 сантиметра. Прикрепете към два ръба с помощта на болтове.

Цветовата комбинация няма да повреди декора

Цветовата комбинация няма да повреди декора

Странични напречни греди

Силата и стабилността на бъдещия пиедестал ще бъдат представени с кръстове. Ако направите измервания възможно най -точно, тогава ще бъде лесно да направите кръстове със собствените си ръце..

 • Вземете щанга, чиято страна е 50 мм, отрязайте две заготовки. Тяхната дължина, изчислена от питагорейската теорема, е 66,2 сантиметра.
 • Поставете ги един върху друг, задайте разстоянието между вътрешните ъгли. Направете жлебове във всяко парче. Тяхната дълбочина трябва да бъде равна на половината от страната на лентата. За по -голяма яснота използвайте диаграмата на фигура 6.
 • Вмъкнете направените кръстове в конструкцията. Поставете винтове в ставите, направете дупки под ъгъл. Това ще попречи на винта да излезе от другата страна. Използвайте дълги винтове, дължината трябва да бъде около 70 милиметра.

Слонова кост само добавя към чара и красотата на мебелите

Слонова кост само добавя към чара и красотата на мебелите

Плот за маса

Пристъпваме към последния етап от създаването на дървено нощно шкафче.

СъветиПрепоръчваме да използвате залепено дъбово масивно дърво, което се характеризира с гладка повърхност. Те не се нуждаят от допълнителна обработка, което означава, че спестявате време и в същото време получавате идеално плосък плот..

Ако имате кантове, можете да ги използвате. Предварително ги обработете със самолет и шкурка за равна повърхност. Закрепете плота към формацията с винтове. По този начин лесно можете да повдигнете шкафа отгоре..

Нощни шкафчета в модерен стил: 200+ (Снимка) Оригинални телевизионни идеи (ъгъл, бял, стъклен) Нощни шкафчета в модерен стил: 200+ (Снимка) Оригинални телевизионни идеи (ъгъл, бял, стъклен) Нощни шкафчета в модерен стил: 200+ (Снимка) Оригинални телевизионни идеи (ъгъл, бял, стъклен)

Нощни шкафчета в модерен стил: 200+ (Снимка) Оригинални телевизионни идеи (ъгъл, бял, стъклен) Нощни шкафчета в модерен стил: 200+ (Снимка) Оригинални телевизионни идеи (ъгъл, бял, стъклен)

Дизайн

Получили сте напълно сглобено шкафче. Нека се спрем на оформянето на външния му вид. Първо, покрийте всички дупки с шпакловка.. За да придобие уникалния си вид, трябва да бъде боядисан. Можете да изберете за тази цел сянка „венге“, която леко ще потъмнее дървото.. В този случай структурата на самата дървесина ще бъде видима.

изводи

Можете да нарисувате дървото с бяла боя – този дизайн ще се впише във всеки дизайн. Помислете за стила на вашата стая и я направете най -хармоничната. Може да забележите, че дизайнът на това нощно шкафче може да бъде полезен не само за инсталиране на телевизор, но и за съхранение на неща. Или можете да комбинирате тези две решения и да го направите универсален.

ВИДЕО: Избор на стойка за телевизор

Thanks! You've already liked this