Всяка последна капка: ТОП 10 най -добри винтови сокоизстисквачки на 2019 г.

Верен приятел за любителите на пресни сокове

Верен спътник за любителите на пресни сокове

За да получите висококачествен прясно изцеден сок, трябва да имате добри домакински уреди за неговото производство. Това принуждава потребителя да обърне внимание на значителните характеристики и качеството на производство на устройствата. Шнековите сокоизстисквачки са популярни поради редица предимства:

 • Основното предимство на винтовите сокоизстисквачки е възможността да изстискате сока с високо качество, запазвайки витамините в крайния продукт. Също така, техниката ви позволява да получите по -малко отпадъци чрез натискане на цялата каша в сок.
 • Друг плюс е способността да смилате твърди храни: листа, зърнени храни, ядки. Функционалността е значително разширена, което ви позволява да правите картофено пюре, кайма или тестени изделия с помощта на устройството.

Най-популярните винтови сокоизстисквачки на 2018: ТОП-10

Изборът на модели, популярни сред потребителите, ще позволи да се оценят предимствата и недостатъците на всеки от тях.

Сокоизстисквачките се предлагат в голямо разнообразие от цветове и форми

Сокоизстисквачките се предлагат в различни цветове и форми

Smeg SJF01

Цена: 39 079,00 рубли.

Вертикален модел 150 W. Комплектът се предлага с чаша за събиране на сок. Има система против капене. Корпусът е изработен от пластмаса. Предимствата на устройството са:

 1. способността да изстискате до суха торта;
 2. стабилна система против капене;
 3. регулиране на плътността на напитката;
 4. лекота на почистване;
 5. не се нагрява дори след продължителна употреба.

Красиво и многофункционално устройство

Красиво многофункционално устройство

Недостатъкът на потребителите е високата цена. 

„Използвах центробежна сокоизстисквачка, която създаваше много шум и вибрации. Когато се счупи, реших да опитам по -модерен агрегат и купих модела Smeg SJF01. Тя ви позволява бързо да приготвите напитка, запазвайки всичките й полезни свойства, освен това няма нужда да обелвате кората. На тялото има лост за регулиране на плътността. Това е опцията, когато модерно устройство отговаря на всички изложени изисквания “(Ксения Павлова).

четиринадесет

„Избрах този модел и съм напълно доволен, той отговори на всички очаквания. Сокоизстисквачката изстисква храната напълно, оставяйки малък процент отпадъци. Това ви позволява да спестите храна и да получите сок с максимално количество витамини ”(Иля Бистров).

Омега EUJ-707

Цена: 27 400,00 рубли.

Хоризонтален модел с един шнек и мощност 150 W. Устройството е оборудвано с чаша за сок, има автоматично изхвърляне на целулоза. Клиентите отбелязват следните предимства:

 1. Може да работи с всеки продукт.
 2. Не издава силен шум.
 3. Смесва добре съставките.
 4. Разглобявайте и перете бързо.

Елегантна хоризонтална сокоизстисквачка

Елегантна хоризонтална сокоизстисквачка

Отбелязват се следните недостатъци: понякога при продължителна работа двигателят на устройството се загрява; лесно замърсен корпус, върху който остават отпечатъци.

„Заслужава си обявената цена. С негова помощ можете да реализирате различни кухненски фантазии. Останахме доволни от зеленчуковите котлети, които се прекарват през фина дюза, вкусът е невероятен. Лесен за сглобяване и разглобяване. Също така се почиства лесно и бързо: всичко зависи от продукта, който изстисквате “(Светлана Копчинская).

Много тих и компактен

Много тих модел компактна сокоизстисквачка

Hurom Alpha H-AA-BBE17

Цена: 28 900,00 рубли.

Вертикална сокоизстисквачка, оборудвана със система против капене и автоматично изхвърляне на целулоза. Купувачите говорят за висока мощност, тиха работа и стилен дизайн на кутията.

Факт! Има добро представяне, позволява изстискване на твърди продукти. Високата цена е посочена сред недостатъците..

Напълно оправдава разходите си

Напълно оправдава цената си

„Всички сокове, които се опитах да приготвя с това устройство, се оказаха страхотни. Тя наистина мълчи, дори не мога да повярвам! Ако изстискате морковите, тогава се чува само хрускането на самия морков. Използвам две приставки – за домати и портокали, различни са подходящи. Използвам го всеки ден и съм много доволен, защото сокоизстисквачката се почиства лесно, а напитките са просто страхотни “(Тамара Петрова).

„Купих го като подарък за майка ми за Нова година. Останах доволен от мощността и допълнителните възможности на устройството. Всички са във възторг от сока, той е богат и приятен на вкус. Сушилнята е чудесен ход на производителя, много удобен. Това е най -добрият вариант в тази ценова категория “(Марина Пянковская).

Висока производителност в красив цвят

Висока производителност в красив цвят

Омега EUJ-808

Цена: 29 800,00 рубли.

Вертикален модел, който позволява сокът да тече директно в чашата. Сред предимствата може да се открои ненадминат дизайн, способността да се прави сок със и без пулп, се справя с всякакви, дори твърди продукти. Недостатъкът е относително малкият отвор за подхранване на плодовете.

Справя се с различни опции за сок

Справя се с различни опции за сок

„Това солидно устройство радва окото в кухнята ми. Голямата функционалност ви позволява да се справите с голям брой продукти. Изстискваме различни сокове: морковен, ябълков, гроздов и други, всичко зависи от сезона. Достоен модел, мощен, изработен с високо качество! ” (Оксана Титенко).

„Дълго избирахме сокоизстисквачка, исках да намеря качество, което да издържи много години. Мощността също беше приоритет, тъй като исках да изцедя моркови, цвекло и зеленчуци. Хареса ни всичко за този модел – формата, функционалността, качеството на изработката и работата на устройството. Често използвам и се наслаждавам на избора си! ” (Татяна Слима).

Ще бъде прекрасен подарък за всяка домакиня

Ще бъде прекрасен подарък за всяка домакиня

Принцеса 202041

Цена: 13 100,00 рубли.

Хоризонтален модел, изработен от висококачествена пластмаса. Има способността да сервира сок в чаша, автоматично изхвърляне на пулпа. Той има следните предимства:

 1. тиха работа на устройството;
 2. компактен размер;
 3. лесен за разглобяване и измиване;
 4. ниска цена;
 5. оставя суха торта.

Ярко оцветените приставки правят модела по -интересен

Ярко оцветените приставки правят модела още по -ефектен

Забележка! Като недостатък се споменава липсата на скала върху контейнера за напитки..

„Моделът много ми хареса, исках да си купя хоризонтална сокоизстисквачка. Той преработва твърдите ябълки в сок, нарязва морковите – и устройството лесно ги изстисква. Приготвям различни смеси от прясно изцедени сокове много бързо, просто и най -важното е, че е много полезно “(Мария Кушнир).

Принцеса 202041 с всички аксесоари

Принцеса 202041 с всички аксесоари

„Купихме този модел след дълго търсене и не съжалявахме. Работи бързо и без досадно бръмчене и тътен. Може да изстиска големи количества храна. Измива се добре, бързо се разглобява и сглобява обратно. Кухнята не изисква много място, затова стои на повърхността в удобен достъп. Семейството ни е щастливо! ” (Максим Фролов).

Доста дребен и не заема много място

Доста дребен и не заема много място

Kitfort KT-1102

Цена: 5665,00 рубли.

Моделът с вертикален тип 150 W е изработен от пластмаса. Има способността да зарежда целия плод. Според потребителите той има следните предимства:

 1. Лесен за почистване и разглобяване.
 2. Справя се с пресоване на твърди плодове.
 3. Ниско ниво на шум.
 4. Ниска цена.
 5. Атрактивен дизайн.

Евтин, но надежден модел

Евтин, но надежден модел

Сред недостатъците може да се отбележи, че част от пулпата се озовава в сока, който не се харесва на всички клиенти, както и недостатъчната мощност.

„Купихме тази сокоизстисквачка като подарък на нашите родители. Мама бързо разбра. Просто сглобен, разглобен и измит. Разпределяне на напитка с каша. Ако изстискате зеленчуци, тогава мощността на устройството не е достатъчна. Ако обаче се нарязва на малки парченца, тогава е напълно възможно да се използва. По -добре е да изберете модел с по -голяма входна фуния “(Кирил Травников).

15

Panasonic MJ-L500

Цена: 10 231,00 рубли.

Вертикалната сокоизстисквачка от неръждаема стомана със сигурност ще обслужи всяка домакиня. Компактният размер ще ви позволи бързо да намерите място в кухнята. Тих и лесен за почистване. Входът за продуктите е малък, така че плодовете трябва да бъдат предварително нарязани.

Удобен за използване и изглежда красив

Удобен за използване и изглежда красив

„Исках да си купя модел, който да работи през лятото на вилата и след това да ми помага вкъщи. Трябваше да изберем високопродуктивен, тъй като имаме много ябълки. Тази сокоизстисквачка оправда всички мои очаквания. Работи дълго време без прекъсване и не се нагрява. Направихме много сок, всичко работи без прекъсвания ”(Инна Серкова).

13

Hurom HH RBE-11 / SBE-11 / WBE-11

Цена: 28 320,00 рубли.

Пластмасовата вертикална сокоизстисквачка безшумно изстисква сока от всеки плод. Има атрактивен дизайн и висока производителност, лесен за почистване и сглобяване.

„Взехме този модел миналото лято. Позволява ви да получите голямо количество напитка и изстисква тортата на сухо. Полученият продукт не се нагрява и запазва полезни свойства. Добрата новина е, че работи почти безшумно “(Алексей Афонин).

Идеален за обикновена кухня

Идеален за обикновена кухня

Стилна шнекова сокоизстисквачка

Стилна шнекова сокоизстисквачка

УРЕД UCJ-419

Цена: 4 669,00 рубли.

Вертикалният модел е изработен от пластмаса. Лесен за работа, лесен за почистване. Работи сравнително тихо, но не се справя добре с твърди плодове: те ще трябва да бъдат смачкани. Бавно изстисква и оставя влажна торта.

„Устройството е донякъде причудливо: за да го използвате, трябва да смилате храната. Ако плодовете са сочни, те се обработват бързо, ако са твърди, тогава си струва да се сервират един по един. Цената е много приятна, тъй като този модел е много по -евтин от подобни сокоизстисквачки “(Иван Твердун).

По -подходящ за меки плодове и зеленчуци

По -подходящ за меки плодове и зеленчуци

Tribest Slowstar SW-2000

Цена: 32 500,00 рубли.

Вертикално устройство с мощност 200 вата. Сокоизстисквачката има редица предимства: лесна е за почистване, работи безшумно, има висока производителност, обработва твърди плодове и е компактна по размер. Недостатъкът е високата цена.

Сокоизстисквачка с много предимства

Сокоизстисквачка с много предимства

„Използваме устройството от една година. Изстискахме различни продукти: всичко работи с гръм и трясък! Обичам, че тя нарязва и смесва продукти. Често го използвам за приготвяне на пайове, настъргване на зеленчуци. Незаменим в моята кухня “(Лариса Семенова).

Как да изберем най -добрата шнекова сокоизстисквачка?

При избора на оборудване за вашата кухня е важно да обърнете внимание на следните характеристики:

 1. Якост на части и компоненти.
 2. Достатъчно отделение за подаване.
 3. Колко голям е контейнерът за сок.
 4. Има ли набор от прикачени файлове и допълнителни функции.

Следвайки прости препоръки за избор, лесно можете да намерите прекрасен комбайн за себе си.

Следвайки прости указания за подбор, лесно можете да намерите прекрасен комбайн

Thanks! You've already liked this