Как да скриете кабелите от телевизора на стената? Тайни, дизайнерски идеи и лайфхакове

Ще стане чертеж на стена, направен от тел

Чертеж на стена, направен от тел, ще се превърне в “акцент” на интериора

Телевизорът, окачен на стената, изглежда оригинален, наподобяващ картина и ви позволява да спестите свободно пространство. Във всеки случай това е интересен дизайнерски ход, който ви позволява да подобрите интериора. Поради факта, че съвременните апартаменти имат голям брой домакински уреди, въпросът за маскиране на проводници е актуален и тревожи много собственици. Не се паникьосвайте, защото има огромен брой възможности за решаване на този проблем. Трябва да разчитате на собственото си въображение и да изберете творчески подход за решаване на този проблем..

Страхотна идея за много проводници

Страхотна идея за много проводници

Как да премахнете проводниците в интериора?

Както бе посочено, има няколко варианта. Някои изискват изключително креативност и въображение, докато други изискват определени умения. Нека разгледаме основните начини за подобряване на това положение..

четиринадесет

Декориране на проводници

Това е най -лесният начин. Можете просто да скриете изпъкналите парчета зад килер, живи растения, оригинални завеси и дървета. За да маскирате даден проводник, не е необходимо да го правите невидим. Превръщайки този елемент в част от декора, можете да се насладите на атмосферата и плода на собствения си труд. Също така за тази цел могат да се използват специални кутии, използвани в различни форми, материали и цветове..

Използвайки импровизирани средства и някои дизайнерски техники, можете да украсите телевизионния кабел по оригинален начин

Използвайки импровизирани средства и някои дизайнерски техники, можете да украсите телевизионния кабел по оригинален начин

 • Ако апартаментът е декориран в стил таванско помещение, можете да използвате каналите, които са представени така, сякаш са оформление на малки тухли.
 • Ако говорим за класическо пространство, тогава такъв апартамент често включва облицовка от дърво, така че допълнителните панели няма да бъдат излишни..
 • Ако стаята е декорирана в хай-тек стил, телевизионните клонове могат да бъдат представени под формата на тръби. Те се фиксират към стената с винтове или се поставят върху пирони.

16

Важно е да знаете! Ако искате да получите впечатляващ резултат, не трябва да предприемате такива събития сами, особено ако нямате подходящи умения. Ако се обърнете към професионалисти, те ще свършат цялата работа ефективно и бързо и няма да има следи по стената..

Разнообразие от декоративни кутии

Разнообразие от декоративни кутии

Алтернативни декоративни опции

Ако човек има добре развит творчески ум, той бързо ще измисли начини за маскиране на кабелите. В този случай могат да се използват само налични материали. Има огромен брой опции и трябва да изберете метода, който ще бъде подходящ за определен декор..

 1. Ако проводниците са достатъчно дълги, те могат да бъдат поставени директно върху стената под формата на модел за конкретна тема. В същото време трябва да се действа в хода на регистрацията им по определена схема. Първо скиците се нарисуват с обикновен молив и след това можете да започнете основната работа..

  Декоративните елементи ще ви помогнат да прикриете кабела на телевизора

  Декоративните елементи ще ви помогнат да прикриете телевизионния кабел

 2. Трябва да обърнем специално внимание и на темата за фиксиране на кабелите. Допълнително предимство на този подход е фактът, че той допринася за целостта и безопасността на проводниците. В резултат на това те няма да бъдат обект на триене и това ще предотврати износването..

  Истинско произведение на изкуството може да бъде създадено с телевизионен кабел

  Истинско произведение на изкуството може да бъде създадено с телевизионен кабел

 3. Ако сложните шарки и орнаменти са неподходящи или шнуровете не са достатъчно дълги, можете да обърнете внимание на оригиналния кант. Например в детска стая това могат да бъдат различни стикери във формата на животни..

  Стенописи могат да бъдат създадени в детската стая

  Стенописи могат да бъдат създадени в детската стая

 4. Ако не искате да губите време и усилия за този процес, можете просто да скриете кабелите в интериора. Например, можете да направите това с икебана и други декоративни тематични композиции..

  Скривайки кабела зад книгите, стаята придобива по -спретнат вид.

  Скрийте кабела зад книгите за по -чиста стая

 5. Някои хора просто увиват проводници около приспособление непосредствено до него. В този случай можете предварително да украсите композицията с декоративна нишка, гирлянда.

  Перфектна маскировка на растенията

  Перфектна маскировка на растенията

Важно е да знаете! По време на работата е необходимо да се вземе предвид фактът, че силно не се препоръчва да се нарушава целостта на обвивката на кабела. В крайна сметка това може не само да допринесе за повреда на устройството, но и да доведе до спешна ситуация..

15

Скриваме проводниците в обновената стая

Ако вече има ремонт и не искате да нарушите целостта на стената, можете да започнете да декорирате канала от проводници и кабели директно върху повърхността. Няма да е трудно да направите такава кутия. В края на краищата има голям брой строителни пазари и други търговски обекти. За да направите това, боядисайте образувания перваз в цвят, който съответства на стената. Можете също така да изиграете този момент по интересен начин чрез аксесоари и в същото време да получите оптималното дизайнерско решение..

Кабелна рамка зад телевизора

Кабелна рамка зад телевизора

Съвет! Ако опциите са по -сложни, можете да пробиете в стената. Можете също така да прокарате проводници през него или да използвате канал, вграден в стената..

В първия случай действията са препоръчителни за стени, които не са носещи. Отново не трябва да извършвате такава работа сами, по -добре е да ги поверите на опитни професионалисти в своята област..

15

Приложение за стенни слушалки

При желание някои видове мебели могат да бъдат сгънати под формата на конструктор. Ако е възможно, можете да изберете празно място на мястото, където трябва да поставите телевизора. В този случай всички кабелни клонове ще бъдат разположени директно зад мебелните конструкции..

Практични и необичайни опции за маскиране на тел

Практични и необичайни опции за маскиране на тел

Важно е да знаете! Ако изобщо искате да избегнете проблеми с проводниците, струва си да помислите за инсталиране на телевизор, който работи от централизирана станция като опция..

13

Thanks! You've already liked this