Детски мебели за момичета (70+ снимки на невероятни идеи): украсете стаята на малката дама с вкус!

Неонови оригинални пластмасови мебели в стаята на момичето

Неонови оригинални пластмасови мебели в стаята на момичето

Детската стая играе важна роля в живота на всяко дете. В същото време, когато дъщерята пораства и се променя, стаята й също трябва да се промени, защото на всяка възраст детето има различни нужди. Какви трябва да бъдат мебелите в детската стая и как трябва да бъдат ремонтирани? Каква е разликата между детска стая за момиче на три години от стаята на тийнейджър?

Ъгъл за творчество в детската стая

Кът за творчество в детската стая

Мебели за деца на различна възраст

Родителите подреждат стаи за деца под 3-5 години според техните предпочитания. В по -голяма възраст ще трябва да се вслушате в мнението на дъщеря си. И така, какви трябва да бъдат мебелите в детската стая за всяка възраст?

Специализирана зона за спане в просторната детска стая

Специализирана зона за спане в просторната детска стая

Детска стая за момиче, декорирана в студени цветове

Стая за момичета, декорирана в студени цветове

17

За момичета от 0 до 3 години

имате нужда от уютна стая с удобни и безопасни мебели. Основният елемент в стаята е детско креватче. Това може да бъде креватче с люлеещи се крака, детска площадка, люлка или люлка, или обикновена ясла „за растеж“, която ще служи на дете до 5-8 години. За детска стая в нежни цветове с приказна тематика, яслите могат да бъдат украсени с красиви панделки или ефирен декоративен балдахин.

Също толкова важна част са детски скрин и маса за преобличане. От момента на раждането на бебето има много неща, които трябва да се съхраняват някъде. И никоя майка не може без маса за преобличане. Всички мебели за бебето трябва да бъдат изработени от естествени висококачествени материали и трябва да помислите за факта, че детето скоро ще никне зъби, така че в стаята не трябва да има малки опасни части. След известно време детето ще се научи да седи, което означава, че ще се нуждае от столче за хранене – това ще позволи на бебето да се храни на една маса с мама и татко.

Момичета от 3 до 6 години

се нуждаят от повече място за игри на открито. Детското креватче може да бъде заменено с трансформиращ се комплект с чекмеджета, гардероби или дори работно бюро. Подготовката за училище е точно зад ъгъла, така че бюро за писане и добър стол, за да поддържате гърба си в правилната позиция, са от съществено значение. Може би на тази възраст си струва да се вслушате в мнението на детето и да изберете мебели с него. Детските стаи за момичета на тази възраст често са декорирани в стила на любимите им приказки, филми или карикатури. Мебелите трябва да поддържат цялостното настроение на стаята..

16

Момиче от 7 до 11-12 години

имате нужда от стая, която ще ви помогне да научите. На тази възраст е напълно възможно да преминете към легло за възрастни, не забравяйте за добър матрак. Писателското бюро, компютърът и столът остават много важни елементи в стаята. Запомнете доброто осветление в работната зона – това ще предпази очите на детето от възможни проблеми.

Момичетата на тази възраст започват да се интересуват от красота и мода, така че в стаята трябва да има голям гардероб с огледала и тоалетка за козметика и други дреболии. По -възрастните момичета трябва да проектират стаята според техните интереси.

Дизайн на характеристиките на модела
Таванско легло Astra 9 V6

Купува

12 190 рубли.

Размери (ШxГxВ): 163x99x90 см; Място за спане: 160х80 см; Материал: ПДЧ; Матракът не е включен
Детска KSYUSHA 1

Купува

32 744 рубли.

Производител: Lerom; Височина: 217 см; Материал: ПДЧ, МДФ; Място за спане: 90х190 см; Пълен комплект: без матрак; Състав на композицията: TB823, ST103, ShK119, KR113, AN803, ShK802
Детска стена Приказка-10

Купува

26 500 рубли.

Габаритни размери: 190х70х200 см; Място за спане: 190х70 см; Корпус: ламинирано ПДЧ; Фасада: ламинирано ПДЧ, фотопечат
Детска стена OMEGA 7

Купува

18 480 рубли.

Габаритни размери: 195х295х48 см; Корпус: ламинирано ПДЧ; Фасада: ламинирано ПДЧ; Пълен комплект: Легло, гардероб, висящи рафтове, кутии за легло; Място за спане: 80×190 cm
Таванско легло Legend 2 (пълен комплект 4 с рафтове)

Купува

16 050 рубли.

Габаритни размери: 221х109х83 см; Място за спане: 160х80 см; Материал: ПДЧ
Детска стена Asya BMS

Купува

20 433 руб.

Габаритни размери: 290x180x50 см; Оборудване за детска стая: гардероб 70×180 (h) x50, бюро с надстройка 110×170 (h) x50 / 38, колона 37×160 (h) x38, стелаж 70×150 (h) x38; Фасади: ламинирано ПДЧ; Корпус: ламинирано ПДЧ
Детска стена Glory 1 BMS

Купува

22 869 рубли.

Габаритни размери: 310x190x50 см; Пълен комплект: Гардероб 90х190х52 см, бюро: 130х75х60 см, библиотека: 90х130х42 см; Материал на корпуса: ламинирано ПДЧ; Фасаден материал: MDF
Комплект детска стена-3

Купува

21 650 рубли.

Размери по елементи: легло 194х85х84 см, скрин 70х83х42 см, ъглов шкаф 72 / 72х220х42 см, колона с чекмеджета 40х220х42 см, маса за писане 120х75х50 см, мецанин над масата 120х35х32 см, библиотека 80х220х42 см, панорамна 60х70х2 см; Материал на корпуса: ламинирано ПДЧ; Фасаден материал: ламинирано ПДЧ, рамка от MDF, стъкло; Пълен комплект: с матрак
Детска стена Снежанка

Купува

16 700 рубли.

Габаритни размери: 3640x200x840 см; Размери по елементи: гардероб за рокля 80х200х50 см, компютърна маса 90х80х50 см, легло 193х70х84 см, мецанин 193х40х30 см; Материал на корпуса: ламинирано ПДЧ; Фасаден материал: ламинирано ПДЧ, MDF рамка; Пълен комплект: с матрак
Детска стена Sprint 6

Купува

15 000 рубли.

Габаритни размери: 280x210x42 см; Фасаден материал: ламинирано ПДЧ; Материал на корпуса: ламинирано ПДЧ; Пълен комплект слушалки: ъглов елемент, легло; Тип рафтове: Смесен тип; Тип крило: прибиращ се, люлеещ се

16

Детски корпусни мебели за момичета: характеристики и опции за снимки

Основното нещо, на което всички родители трябва да обърнат внимание, е безопасността. Детските мебели не трябва да имат остри ъгли. Ако е направена от дърво, тя трябва да бъде добре полирана, напълно гладка. Яслите трябва да бъдат изработени от здрав и висококачествен материал: когато зъбите на детето започнат да режат, то ще започне да гризе всичко, което му е под ръка.

Съвет! Естественото дърво е най -подходящо – орех, ясен, бук, не само перфектно хармонира с всеки интериор, но и е абсолютно безопасно за детето.

Шкафът от антично естествено дърво изглежда впечатляващо на фона на розова стена

Шкафът от антично естествено дърво изглежда впечатляващо на фона на розова стена

За да украсите дизайна на детска стая, е по -добре да изберете топли нюанси.

За да украсите дизайна на детска стая, е по -добре да изберете топли нюанси.

Важно! Ако материалът, от който са изработени детските мебели, е от синтетичен произход или боядисан, трябва да проверите при продавача сертификатите за съответствие на стоките. Евтините китайски пластмасови мебели могат да причинят алергии при децата.

Когато избирате легло за момиче, трябва да запомните колко важен е качественият матрак. За растящо тяло е изключително важно да почивате през нощта върху ортопедичен твърд матрак, което ще помогне да се предотврати развитието на кривина на гръбначния стълб..

Боядисването на стената ще ви помогне да направите интериора по -удобен.

Боядисването на стени ще направи интериора по -удобен

Двойно легло за сестри може значително да спести място в детската стая

Двойно легло за сестри може значително да спести място в детската стая

16

Също толкова важна роля играе практичността на детските мебели. В първите години от живота на детето това качество ще бъде оценено от родителите. Удобно легло, от което е лесно да извадите бебето за хранене, скрин с много кутии за съхранение, лека и практична маса за преобличане – от това се нуждаят младите родители. Трансформиращите мебели често се използват в детските стаи и това е много удобно. Първо, защото детето расте бързо, и второ, защото не винаги има достатъчно място в стаята за всички необходими неща.

Здрави! Детски мебели за момчешка стая – изборът на мебели, дизайн на мебели, как правилно да се оборудват

Удобни, функционални и спестяващи място детски мебели в спалнята на детето

Удобни, функционални и спестяващи място мебели в спалнята на детето

Простият декор, толкова обичан в скандинавския дизайн, ще добави уют и топлина в детската стая

Простият декор в скандинавски стил ще добави уют и топлина в детската стая

Стаята на малката дама с елегантен шик елементи

Стаята на малката дама с елегантни елегантни елементи

16

Съвет! Трансформиращото легло перфектно спестява място в детската стая. Има различни конфигурации: с двуетажно легло за две деца, с бюро и дори с гардероб.

17

Thanks! You've already liked this